default-image

Απόλυτος αιφνιδιασμός Τζώρτζογλου - Εκλογές ΕΠΣΗ στις 27 Μαΐου!

Ποδόσφαιρο
Απόλυτος αιφνιδιασμός Τζώρτζογλου - Εκλογές ΕΠΣΗ στις 27 Μαΐου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μια κίνηση ματ ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου προκήρυξε εκλογές για την Κυριακή 27 Μαΐου 2018!

Κάτι που σε παλαιότερα χρόνια θα έδειχνε στρατηγική αιφνιδιασμού για την αντίπαλη παράταξη, ο ισχυρός άντρας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου δείχνει το δρόμο για την επόμενη ημέρα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου.

Η απόφαση για την 27η Μαϊου ήταν ομόφωνη στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΠΣΗ, ενώ ως τόπος διεξαγωγής των εκλογών ορίστηκε το ξενοδοχείο Αστόρια και ώρα 10 το πρωί.

Η συνεδρίαση της ΕΠΣΗ διακόπηκε και θα συνεχιστεί την προσεχή Δευτέρα 14 Μαϊου για την επικύρωση θεμάτων που έχουν να κάνουν με την Γενική Συνέλευση και τις καταστατικές διαδικασίες.

Ο Νίκος Τζώρτζογλου μπορεί να αιφνιδίασε τους πάντες και τα πάντα, ακόμα και τους πιο στενούς του συνεργάτες, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι με τη κίνηση αυτή κυρίως κοιτάζει την προστασία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου από την πόλωση που δημιουργείται τον τελευταίο καιρό. Στηρίζοντας πάντα το πνεύμα του συγκρητισμού και με γνώμονα την ομόνοια των τοπικών σωματείων και παραγόντων, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ δίνει ένα τέλος σε μια προεκλογική περίοδο που δημιουργούσε εντάσεις στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Αίνιγμα για δυνατούς λύτες θα είναι επίσης το τι θα κάνει ο ίδιος ο Νίκος Τζώρτζογλου από αύριο το πρωί και αν τελικά δηλώσει υποψηφιότητα, αφού μέχρι στιγμής κρατάει κλειστά τα χαρτιά του και φήμες λένε ότι δεν είναι απίθανο να μην τον δούμε στις επερχόμενες εκλογές, σε συνδυασμό πάντα με πληροφορίες που συνδέουν το όνομα του με εξελίξεις που αναμένονται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του σε συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσει την Τρίτη και σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς θα δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για τις εκλογές, την ΕΠΣΗ και τον ίδιο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News