default-image

Είστε πολύ μικρός για να μιλάτε για το Μάρκο…

Ποδόσφαιρο
Είστε πολύ μικρός για να μιλάτε για το Μάρκο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έπεσαν στην αντίληψή μας κάποιες τοποθετήσεις του επικεφαλής (;) της παράταξης ΕΠΑ που θέλει να διεκδικήσει την προεδρία της ΕΠΣΗ, άλλωστε είναι δικαίωμα του καθενός να έχει φιλοδοξίες. Δυστυχώς όμως μέσα στα όσα είπε, αναφέρθηκε υποτιμητικά στον Μάρκο Κλουβιδάκη! Σε ποιόν, στον Μάρκο!

Που όταν ο Μάρκος ξεκινούσε την πορεία του στο ποδόσφαιρο,  εκείνος που μιλάει τώρα δεν ήξερε τι σχήμα έχει η μπάλα… Αν είναι δυνατόν!

Ο Μάρκος είναι η ψυχή του ποδοσφαίρου! Για ρωτήστε κύριε τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, εσείς που εκφράζεστε με υποτιμητικά λόγια, τι πάει να πει Μάρκος Κλουβιδάκης! Ρωτήστε τα παιδιά των Μικτών Ομάδων τι πάει να πει Μάρκος Κλουβιδάκης! Η μόνη σας δικαιολογία είναι ότι μπορεί να μην ξέρετε τι πάει να πει Μάρκος γι’ αυτό και μιλάτε έτσι.

Γιατί αν γνωρίζατε την καρδιά και την ψυχή που έχει δώσει αυτός ο άνθρωπος στο τοπικό ποδόσφαιρο, θα έπρεπε πρώτα να πλένατε το στόμα σας και ύστερα να αναφέρεστε σε εκείνον. Είστε πολύ μικρός για να μιλάτε για το Μάρκο… Ντροπή σας και θέλετε να διεκδικήσετε και την προεδρία της ΕΠΣΗ. Ντροπή σας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News