Κυπελλούχος Κρήτης ο ΟΦΙ, 2-0 τον ΠΑΝΟΜ

Ποδόσφαιρο
Κυπελλούχος Κρήτης ο ΟΦΙ, 2-0 τον ΠΑΝΟΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυπελλούχος Κρήτης αναδείχθηκε ο ΟΦ Ιεράπετρας, ο οποίος επιβλήθηκε σχετικά εύκολα με 2-0 απέναντι στον ΠΑΝΟΜ και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών. Έσβησε το όνειρο της ανόδου για την ομάδα των Μαλίων.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης καταγράφηκε στο 6’ όταν ο Ντιατά προσπάθησε να μπει στη πορεία της μπάλας όμως ο Ζαχαριουδάκης δήλωσε παρών και απέκρουσε. Το φάουλ του Μυλωνά στο 11’ δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Πρόιφτη εν αντιθέση με την προσπάθεια του Ντιατά στο 22’ που ανάγκασε τον Ζαχαριουδάκη να απομακρύνει με δυσκολία τη μπάλα σε κόρνερ.

Ο ΟΦΙ ήταν εκείνος ο οποίος ήλεγχε το ρυθμό του παιχνιδιού και έπαιρνε μέτρα στο γήπεδο. Ετσι η ομάδα του Γιάννη Μάγγου κατάφερε να προηγηθεί καθώς στο 27’ ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Αραβιάκης στη προσπάθεια του να απομακρύνει τη μπάλα, την έστειλε στην εστία της ομάδας του.

Λίγο πριν τη συμπλήρωση του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έφτασαν στην επίτευξη και δεύτερου τέρματος καθώς ο Ντιατά με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου νίκησε το Ζαχαριουδάκη και ισχυροποίησε το προβάδισμα των «ασπρόμαυρων», διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 44’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή για να μειώσουν όμως το ωραίο σουτ του Συσκάκη πέρασε λίγο άουτ από την εστία του Πρίφτη. 

Στην επανάληψη ο ΠΑΝΟΜ έψαξε από νωρίς το γκολ που θα τον έβαζε ξανά στη διεκδίκηση της αναμέτρησης όμως ο Πρίφτης απέκρουσε το σουτ του Μυλωνά στο 51’ ενώ το πλασέ του Κατσούλη ένα λεπτό αργότερα δεν κατέληξε στα δίχτυα.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού ο ΠΑΝΟΜ  ενέτεινε τις προσπάθειες του για ένα τέρμα ωστόσο η αμυντική λειτουργία του ΟΦΙ ήταν εξαιρετική, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι στο παιχνίδι και έτσι οι γηπεδούχοι αναδείχθηκαν Κυπελλούχοι Κρήτης ενώ πέρασαν παράλληλα και στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ερασιτεχνών.

ΟΦΙ (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Πηγιάκης, Τσελέπης, Καραγιάννης, Πετάσης (60' Μίγγας), Κορέτα (90' Ακαμωτάκης), Ουζούνογλου, Παπαδόπουλος, Κορομηλάς, Μπλέντι Μούτσα (75' Σταχτιαρης). Ντιατά (71' Κωνσταντίνου). 

ΠΑΝΟΜ (Γιώργος Βλαχάκης): Ζαχαριουδάκης, Μανιαδής (64' Χαλκιαδάκης), Τζιράκης, Ντιούριτς, Μαυρίδης, Δαριβιανάκης, Αραβιάκης, Διαμαντάκης, Κατσούλης, Μυλωνας, Συσκάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News