Ακάθεκτος ο Γιούχτας μεγάλωσε κι άλλο τη διαφορά  

Αθλητισμός
Ακάθεκτος ο Γιούχτας μεγάλωσε κι άλλο τη διαφορά  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξέφυγε κι άλλο η διαφορά στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ, με τον Γιούχτα να βρίσκεται στο +14 από την δεύτερη θέση, μετά την επικράτησή του στις Αρχάνες με 4-2 επί του Ρωμανού και παράλληλα τη νέα βαριά ήττα του ΠΑΝΟΜ στο πρωτάθλημα με 3-0 από τη Γόρτυνα.

Στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ απομένουν έξι αγωνιστικές για την ολοκλήρωσή του, με τον Γιούχτα να χρειάζεται πλέον τέσσερις βαθμούς για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Χορταστικό ήταν το παιχνίδι στις Αρχάνες, το οποίο μάλιστα ξεκίνησε με γκολ για τους φιλοξενούμενους, με το Χαρμπή να κάνει το 0-1 για το Ρωμανό. Πριν κλείσει το ημίχρονο, με εύστοχο πέναλτι του Ζανελάρη ήρθε το 1-1. Με δύο τρομερά γκολ του Καστελλιανάκη στις αρχές της επανάληψης, ο Γιούχτας ανέβασε το σκορ στο 3-1 και με νέο γκολ ο Ζανελάρης έκανε το 4-1. Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 81’ ο Χαρμπής.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασωτάκης (65’ Τζουβάρας), Παχάκης, Σεληνιωτάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος , Μαυρομάτης, Μαρκάκης (60’ Μανουσάκης), Ανωγειανάκης (80’ Κόκκινος), Ζανελάρης (75΄ Σφυρογιαννάκης), Καστελλιανάκης

ΡΩΜΑΝΟΣ: Χωματάς, Χαλκιαδάκης, Χουρδάκης (62’ Κλινάκης), Κάββαλος, Ρουμπάκης, Γκίνη Γ., Ξυλούρης (83’ Ξωπαπαδάκης), Γκίνη Κ., Χαρμπής, Χρηστάκης, Χαρατσής.

Γόρτυς-ΠΑΝΟΜ 3-0

Η Γόρτυς ήθελε περισσότερο τους βαθμούς, ο ΠΑΝΟΜ έχει πλέον περισσότερο το μυαλό του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και έτσι το τρίποντο πήγε στην ομάδα των Αγίων Δέκα με σκορ 3-0. Ο Νικηταράς έκανε το 1-0 στο 13’ και λίγο πριν τελειώσει το α’ ημίχρονο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του ο Μπαντούνας. Στο 46’ ο Κεφάκης έκανε το 3-0 και πλέον το παιχνίδι έγινε διαδικαστικού χαρακτήρα.

ΓΟΡΤΥΣ: Ανδρικάκης, Αντουράκης, Μάλο, Χουδετσανάκης, Ξαγοραράκης, Φανουράκης (70´ Ζέκιο), Μηναδάκης (67´Κωστάκης), Κεφάκης, Νικηταράς (89´Ντόκο), Δημήτρης (82´Κοζυράκης), Μπατουνάς

ΠΑΝΟΜ: Κανετάκης, Μανιαδής, Σωμαράκης (42´Δαριβιανάκης), Κολλιακουδάκης, Αραβιάκης, Τζιράκης (76´Φαϊτάκης), Μυλωνάς, Μαυρίδης, Λαδιανός (71´Κολάι), Νίκολι (57´Μπελιβανάκης), Συσκάκης

Μινωική-Ζαρός 1-1

Μετά από ένα στείρο α’ ημίχρονο, η Μινωική και ο Ζαρός μπόρεσαν να σκοράρουν στην επανάληψη και να μοιραστούν τους βαθμούς της ισοπαλίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ με το εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λέσι στο 60´, μετά από ανατροπή στον Ρουμελιώτη. Στο 70´ ήρθε η ισοφάριση για τον Ζαρό, με το σουτ του Αντ. Μεταξάκη να καταλήγει στα δίχτυα.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Π.Βαρδονικολάκης (75´Παπουτσιδάκης), Μητρόπουλος (77´Λυριτζής), Χατζηδημητρίου, Αποστολάκης, Καραντινάκης, Καστελλιανάκης, Ρουμελιώτης, Δρακούλης (82´Ψαρράς), Ανδρεαδάκης (65’ Γ.Βαρδονικολάκης), Λέσι

ΖΑΡΟΣ: Μήτρου, Λιοδάκης, Μεταξάκης Ν., Γενιτσαρίδης, Λογοθέτης, Κουτσάκης, Φραγκιαδουλάκης, Παραθύρας, Μεταξάκης Α., Κλαπάκης, Σκουλάς

Δεν είχε νικητή το ΑΕΚ-ΑΟΤ

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στον Καρτερό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΟΤ με το σκορ ισόπαλο 1-1. Στο 59’ μετά από αδράνεια στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Χριστοδουλάκης έκανε το 0-1 για τους Μεσαρίτες για να ισοφαρίσει η ΑΕΚ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Βασιλάκη. Ωστόσο το παιχνίδι επισκιάστηκε από τις υποδείξεις του διαιτητή κ. Ζαχαριουδάκη, με τον ΑΟΤ να διαμαρτύρεται έντονα και να εκδίδει ανακοίνωση, ζητώντας να μην οριστεί πλέον σε παιχνίδια της ομάδας: «Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου διαμαρτύρεται έντονα για τη συμπεριφορά του υποτιθέμενου (διαιτητή) Ζαχαριουδάκη στον αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚατσαμπά. Ο εν λόγω κύριος κατά τη διάρκεια του αγώνα ειρωνεύτηκε τον προπονητή της ομάδας μας κύριο Κουτεντάκη Μιχ. λέγοντας του ‘’Να πάει να τελειώσει πρώτα τη σχολή προπονητών’’. Μετά τη λήξη του αγώνα σε ερώτηση του προέδρου και του Γενικού Αρχηγού του ΑΟΤ για αυτή τη συμπεριφορά του προς τον προπονητή της ομάδας μας, απαίτησε με ύφος χιλίων καρδιναλίων να απομακρυνθούν από το χώροτων αποδυτηρίων, και απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΑΟΤ του είπε με αυστηρό ύφος να μην του κουνάει το χέρι γιατί θα του το κόψει, και τον απείλησε πως θα τα πουν και έξω από το γήπεδο. Κατόπιν όλων αυτών ο Αθλητικός όμιλος Τυμπακίου ζητάει την εξαίρεση του εν λόγω Υποτιθέμενου (Διαιτητή) κυρίου Ζαχαριουδάκη από τους αγώνες της ομάδας μας».

ΑΕΚ: Μουτζούρης, Ανδρεαδάκης (83´Βασιλάκης), Ντελία, Τσίχλας, Φραγκιαδάκης, Καραφωτιάς Δ. (70’ Ζηρδέλης), Α.Καραφωτιάς, Κοκκινάκης, Κάββαλος, Καουκάκης, Ποντίκαλης (87’ Ευαγγελόπουλος).

ΑΟΤ: Σπανός, Χαλκιαδάκης, Τριάντης, Φλορένς, Χριστοδουλάκης, Αναγνωστάκης, Πολυχρονάκης, Μαρακομιχελάκης (87´Κουρουθιανάκης), Μπριλάκης, Παπαδάκης (38’ Σαβουϊδάκης), Κουτεντάκης.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΦΑΙΣΤΟΣ 1-3:

Η Φαιστός αιφνιδίασε τον Ανθεστίωνα και σκόραρε με το καλημέρα της αναμέτρησης καθώς ο Νίκος Παπαδάκης έκανε το 0-1. Με το γκολ αυτό η ομάδα των Βόρρων είχε την ελπίδα ότι θα μπορούσε να φύγει με ένα μεγάλο διπλό παραμονής αλλά οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και στο τέλος ανέτρεψαν το σκορ σε 3-1. Ο Ανθεστίων ισοφάρισε στο 72’ με τον Τσομπανάκη και στη συνέχεια δύο γκολ σημείωσε ο Πεχυνάκης.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ 0-2:

Συνέχισε την συγκομιδή βαθμών ο Αλμυρός και με το τρίποντο στην Χερσόνησο με σκορ 0-2 βρίσκεται με 42 βαθμούς στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ανδρέας Στρατήγης άνοιξε το σκορ και ο ίδιος παίκτης λίγο πριν το τέλος πλάσαρε για να κοντράρει η μπάλα στον Κεφαλογιάννη και να καταλήξει για δεύτερη φορά στα δίχτυα. Ευκαιρίες κι άλλες είχε ο Αλμυρός ενώ και η Χερσόνησος είχε δοκάρι με τον Καλομοίρη.

ΜΟΙΡΕΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ 4-0

Πολύ δυνατά μπήκαν οι Μοίρες στο παιχνίδι με τον Κεραυνό και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους, βάζοντας από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Στο 6’ και στο 8’ ο Φραγκίσκος Ποτηράκης έφερε γρήγορα το 2-0 στο παιχνίδι. Στο 63’ ο Ηλιάκης σημείωσε το τρίτο γκολ για την ΑΕΜ και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 84ο λεπτό ο Μόντι.

ΠΑΟΚ-ΕΛΠΙΔΕΣ 2-0

Για τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε κόντρα στις Ελπίδες άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης και οι Κρουσανιώτες τα κατάφεραν με σκορ 2-0. Είναι ένα τρίποντο που όχι μόνο κρατάει ζωντανή την ομάδα αλλά της δίνει μεγαλύτερες ελπίδες για την διεκδίκηση της παραμονής, καθώς όλα είναι ανοιχτά στην ουρά της Α1 ΕΠΣΗ. Πρωταγωνιστής της νίκης του ΠΑΟΚ ήταν ο Βασίλης Βατσινάς σημειώνοντας και τα δύο τέρματα.

ΛΙΝΤΟ-ΤΥΛΙΣΟΣ 3-2

Τρομερή εξέλιξη είχε το παιχνίδι στο Ατσαλένιο, με το Λίντο έστω και με την… ψυχή στο στόμα να παίρνει μια τεράστια νίκη. Το Λίντο μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με δύο γκολ του Καρυωτάκη προηγήθηκε νωρίς με 2-0. Πριν κλείσει όμως το α’ ημίχρονο, η Τύλισος με δύο γκολ του Σπύρου ισοφάρισε 2-2. Την τελευταία λέξη στο ματς είπαν οι γηπεδούχοι, σημειώνοντας το νικητήριο γκολ στο 88’ με τον Ψαλιδάκη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΟΙΡΕΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ     4-0

ΓΟΡΤΥΣ – ΠΑΝΟΜ           3-0

ΓΙΟΥΧΤΑΣ – ΡΩΜΑΝΟΣ  4-2

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ – ΑΛΜΥΡΟΣ           0-2

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ – ΦΑΙΣΤΟΣ 3-1

ΜΙΝΩΙΚΗ – ΖΑΡΟΣ          1-1

Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ – ΕΛΠΙΔΕΣ      2-0

ΛΙΝΤΟ – ΤΥΛΙΣΟΣ             3-2

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - Α.Ο.Τ.                1-1

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΓΙΟΥΧΤΑΣ         68

2.ΠΑΝΟΜ           54

3.ΜΙΝΩΙΚΗ         51

4.ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ    47

5.ΑΛΜΥΡΟΣ       42

6.ΜΟΙΡΕΣ            40

7.ΤΥΛΙΣΟΣ           39

8.Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ           38

9.ΡΩΜΑΝΟΣ      36

10.Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ          36

11.ΓΟΡΤΥΣ           36

12.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ              35

13.ΖΑΡΟΣ            35

14.ΚΕΡΑΥΝΟΣ    30

15.ΛΙΝΤΟ             29

16.Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      29

17.ΦΑΙΣΤΟΣ        29

18.ΕΛΠΙΔΕΣ         3

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (29η)

ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ΓΙΟΥΧΤΑΣ                 

ΓΟΡΤΥΣ – ΜΟΙΡΕΣ                           

ΠΑΝΟΜ – ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ                              

ΡΩΜΑΝΟΣ – ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ           

ΑΛΜΥΡΟΣ – ΜΙΝΩΙΚΗ                  

ΦΑΙΣΤΟΣ - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ     

ΖΑΡΟΣ – ΛΙΝΤΟ                               

ΕΛΠΙΔΕΣ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ          

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ – ΤΥΛΙΣΟΣ        

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News