Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Μάχης Κρήτης

Ποδόσφαιρο
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Μάχης Κρήτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣ Ρεθύμνου η σύσκεψη των Ενώσεων της Κρήτης για το 34ο Κύπελλο Μάχης Κρήτης που θα διοργανωθεί στις 12-13 Μαΐου στο στάδιο Γάλλου στο Ρέθυμνο.

Το παρών στη σύσκεψη έδωσαν εκπρόσωποι και από τις τέσσερις Ενώσεις του νησιού. Από το Ηράκλειοι παρευρέθηκαν οι κ.κ. Παπαγγελής και Κουτεντάκης, από το Λασίθι ο κ. Παπαγεωργίου και από τα Χανιά ο κ. Κασιμάτης. Τη σύσκεψη προέδρευσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Δασκαλομαρκάκης με παρουσία στη σύσκεψη σύσσωμης της διοίκησής του.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, συζητήθηκαν τα διαδικαστικά της διοργάνωσης, έγινε η κλήρωση των αγώνων, ενώ αποφασίστηκε οι Ενώσεις της Κρήτης να συμμετέχουν με τις Μικτές τους ομάδες και ποδοσφαιριστές γεννηθέντες τις χρονιές 2002-03 και νεότερους.

Αναφορικά με την κλήρωση, το Σάββατο 12 Μαΐου θα γίνουν οι ημιτελικοί. Στις 4 το απόγευμα θα παίξουν Ηράκλειο – Λασίθι, ενώ στις 6 μμ. Χανιά – Ρέθυμνο. Την Κυριακή 13 Μαΐου θα γίνει, στις 10 το πρωί, ο μικρός τελικός και στις 12 το μεσημέρι ο μεγάλος τελικός.

Να σημειωθεί πως το επίσημο δείπνο θα παρατεθεί από την ΕΠΣ Ρεθύμνου το βράδυ του Σαββάτου, ενώ η Ένωση του Ρεθύμνου μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης παρέθεσε τραπέζι στους εκπροσώπους των Ενώσεων της Κρήτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News