default-image

Ν. Τζώρζογλου: «Ζούμε μοναδικές στιγμές, πιστεύω θα κερδίσουμε»

Ποδόσφαιρο
Ν. Τζώρζογλου: «Ζούμε μοναδικές στιγμές, πιστεύω θα κερδίσουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη πίστη του για τη νίκη στο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων κόντρα στη Μικτή Νέων της Μακεδονίας, εξέφρασε στη κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV σε απευθείας σύνδεση από το γήπεδο της Βάρης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Νίκος Τζώρτζογλου.

Λίγα λεπτά πριν την μεγάλη αναμέτρηση της Μικτής νέων της ΕΠΣΗ, ο Νίκος Τζώρτζογλου ο οποίος φυσικά βρέθηκε στο γήπεδο της Βάρης για να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι, τόνισε ότι ανεξαρτήτου αποτελέσματος τα παιδιά της Μικτής Ηρακλείου είναι ούτως ή άλλως πρωταθλητές. Επιπρόσθετα, ο Νίκος Τζώρτζογλου στάθηκε στη σημασία της αναμέτρησης αλλά και στη πεποίθηση ότι η Μικτή νέων της ΕΠΣΗ θα σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πράγματι ζούμε μοναδικές στιγμές, στιγμές όμορφες. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, ένα τελικός της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ με την αντίστοιχη ομάδα της Μακεδονίας. Ούτως ή άλλως τα παιδιά είναι πρωταθλητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που και αυτό πιστεύω ότι θα είναι νικηφόρο. Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, για όλους που έχουν εργαστεί. Συγχαρητήρια σε παιδιά, προπονητές αλλά και στις ομάδες που αθλούνται τα παιδιά και μας τα δίνουν έτοιμα να τα διαχειριστούμε και να φτάσουμε ως εδώ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News