Τοπικό

Κρητική βραδιά από την ΕΠΣΗ με αντικριστό και μουσική!

Στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού, μέσα σε όμορφη ατμόσφαιρα, εκτυλίχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης στο ξενοδοχείο "Plaza Resort" με πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣΗ, Νίκου Τζώρτζογλου, με την ηρακλειώτικη Ένωση να μετατρέπει τη βραδιά σε γιορτή με παραδοσιακό αντικριστό και ρακί!

Ο κ. Τζώρτζογλου προσκάλεσε τους εκπροσώπους των Ενώσεων της Μακεδονίας, της Αχαϊας και των Κυκλάδων σε τραπέζι, με τον φροντιστή της Ένωσης, Μάρκο Κλουβιδάκη να επιμελείται το... μενού!

Ο κ. Κλουβιδάκης φρόντισε και ετοίμασε παραδοσιακό αντικριστό αρνί (!) και όλες οι Ενώσεις μαζί βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, απ' όπου δεν θα μπορούσε να λείπει η ρακί αλλά και η κρητική μουσική, με τον Αντώνη Φραγκάκη στη λύρα και τον Φίλιππο Τζώρτζογλου στο λαούτο να διασκεδάζουν την όμορφη ποδοσφαιρική παρέα! Μάλιστα δεν έλειψαν και οι μαντινάδες, που έκαναν το κλίμα μοναδικό! Μάλιστα λύρα έπαιξε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ!

Μάλιστα, στο τραπέζι μπήκε και η πρόταση του χρόνου το Final Four να γίνει στην Κρήτη με το Νίκο Τζώρτζογλου να απαντά μέσα της μαντινάδας του Μανόλη Μακρυδάκη: "Γι'αυτή τη διοργάνωση...ΕΠΟ παρακαλούμε...στην Κρήτη τη φιλόξενη....του χρόνου να βρεθούμε"!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια