Για την κούπα σήμερα (15:30, ΚΡΗΤΗ TV) η Μικτή ΕΠΣΗ κόντρα στη Μακεδονία

Αθλητισμός
Για την κούπα σήμερα (15:30, ΚΡΗΤΗ TV) η Μικτή ΕΠΣΗ κόντρα στη Μακεδονία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την ψυχολογία στα ύψη και με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου, η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ υποδέχεται σήμερα στις 15:30 στο γήπεδο της Βάρης την αντίστοιχη της Μακεδονίας και θέλει να γράψει τη δική της ιστορία στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο. Ζωντανά από την τηλεόραση της ΚΡΗΤΗ ΤV και μέσω live streaming από το www.neakriti.gr η μετάδοση της αναμέτρησης, με τον Γιώργο Μιμίκο να είναι στην περιγραφή και τον Μανώλη Βαρδαλαχάκη στον σχολιασμό του αγώνα.

Να φτάσει στην κορυφή της Ελλάδας και να κατακτήσει για τρίτη φορά στην ιστορία της το τρόπαιο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων έπειτα από τις χρονιές 2001 και 2008, θέλει η Μικτή Νέων.

Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αποφασιστικότητα ενώ στο πλευρό της βρίσκεται ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και οι Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης από την Επιτροπή Μικτών.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χατζησεβαστού προπονήθηκαν σε γήπεδο της Αναβύσσου, πέρασαν μια ιδιαίτερα χαλαρά ημέρα, χωρίς άγχος και το μυαλό τους είναι στραμμένο αποκλειστικά στο παιχνίδι με την Μακεδονία, η οποία είναι μια γνώριμη από την περυσινή χρονιά ομάδα.

Ένα σκληροτράχηλο συγκρότημα, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος του Ηρακλείου φαίνεται πως έχουν την εμπειρία από την περυσινή αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίπεδο Παίδων.

Να σημειωθεί πως από την πλευρά του τεχνικού τιμ έχει γίνει το απαραίτητο σκάουτινγκ του αντιπάλου, με τον Γιάννη Χατζησεβαστό, με την πολύτιμη βοήθεια του προπονητή Παίδων Αντώνη Φραγκάκη να έχουν σημειώσει στο μπλοκάκι τους όλα τα δυνατά και αδύναμα στοιχεία στο παιχνίδι του αντιπάλου.

Οι 18 ποδοσφαιριστές της Μικτής Νέων ΕΠΣΗ, που θα μπουν σήμερα στη «μάχη» είναι οι Νεοκοσμίδης (Κ19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο (Εργοτέλης), Βοργιάς (ΠΟΑ), Φαϊτάκης (ΠΑΝΟΜ), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουϊδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος, Πακιουφάκης και Ροδίτης (ΟΦΗ '94).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News