«Πέταξε» για την πρόκριση η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
«Πέταξε» για την πρόκριση η Μικτή Νέων ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η καρδιά του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου “χτυπά” αυτήν την εβδομάδα στην Αθήνα, όπου η Μικτή Νέων θα κάνει τη μεγάλη προσπάθεια στο Final Four του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Πρώτο... βήμα στον αυριανό ημιτελικό με τις Κυκλάδες η νίκη-πρόκριση, με το σπουδαίο παιχνίδι να μεταδίδεται ζωντανά από την “ΚΡΗΤΗ TV” και το neakriti.gr μέσω live streaming.

Στόχος λοιπόν για την ομάδα της ΕΠΣ Ηρακλείου η παρουσία στον τελικό, ενώ η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες και η αποστολή αναχώρησε σήμερα το πρωί για την πρωτεύουσα.

Τη 18άδα που επέλεξε ο ενωσιακός προπονητής Γιάννης Χατζησεβαστός αποτελούν οι Νεοκοσμίδης (Κ19 ΟΦΗ), Ψιμόπουλος, Λίλο (Εργοτέλης), Βοργιάς (ΠΟΑ), Φαϊτάκης (ΠΑΝΟΜ), Στακάκης, Γκίκας (Ολυμπιακός), Σαβουϊδάκης, Ζηδιανάκης, Μαμουλάκης (Λίντο), Παπαδάκης, Σμπώκος, Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Τσαμπουράκης, Γκλεζάκος, Πακιουφάκης και Ροδίτης (ΟΦΗ ’94).

«Πίστη για την... κούπα»

Μετά τη χθεσινή τελευταία προπόνηση στο Ηράκλειο, οι πρωταγωνιστές εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για κατάκτηση του τροπαίου.

Ο υπεύθυνος Μικτών ομάδων Βαγγέλης Παπαγγελής ανέφερε: «Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά, που απ’ ό,τι βλέπω βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Θέλω να πιστεύω ότι το Κύπελλο αυτή τη φορά θα το φέρουμε στο Ηράκλειο».

Από την πλευρά του, το μέλος του Δ.Σ. Πλούταρχος Κουτεντάκης υπογράμμισε: «Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για να πάμε στον τελικό και πιστεύω ότι εμείς θα είμαστε αυτοί που θα κατακτήσουμε τον τελικό».

Ο επιχειρηματίας και χορηγός της ΕΠΣ Ηρακλείου, Αντώνης Παπαδάκης, πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι δίπλα σε αυτά τα παιδιά από την αρχή μέχρι το τέλος και τους εύχομαι κάθε επιτυχία και να φέρουν το κύπελλο στο νομό Ηρακλείου».

Η... ψυχή των αποδυτηρίων, ο φροντιστής Μάρκος Κλουβιδάκης, επισήμανε από την πλευρά του: «Νιώθουμε σίγουροι ότι τα παιδιά θα προκριθούν στον τελικό και από εκεί και πέρα, αν φτάσουμε σε αυτό το στόχο, είναι όλα πιθανά. Ο στόχος θα επιτευχθεί και το Κύπελλο θα το πάρουμε εμείς».

Ο ενωσιακός τεχνικός Γιάννης Χατζησεβαστός τόνισε με τη σειρά του μιλώντας στην “ΚΡΗΤΗ TV”: «Το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο ουσιαστικό για να πάμε στο τελικό. Για εμάς είναι μια πρόκληση και νομίζω ότι τα παιδιά θα αντεπεξέλθουν στο σκοπό που έχουμε».

Τέλος, οι ποδοσφαιριστές Γιάννης Στακάκης, Χρήστος Νεοκοσμίδης και Ανδρέας Ροδίτης εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η Μικτή Νέων θα πετύχει το στόχο της και πρόσθεσαν ότι όλοι θα δώσουν το 100%.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News