Τοπικό

Νέο στέγαστρο στο γήπεδο του ΠΑΟ Κρουσώνα

Στην τοποθέτηση στεγάστρου στο γήπεδο του ΠΑΟ Κρουσώνα προχωράει ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Η αναβάθμιση του γηπέδου είναι ένα έργο το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί για τη βελτίωση των συνθηκών παρακολούθησης αθλητικών διοργανώσεων από τους φιλάθλους, ενώ στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Και είναι προς όφελος της κοινωνίας μας η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή των συμπολιτών μας σε αθλητικές δραστηριότητες. Γι’ αυτό και οφείλουμε ως Δημοτική Αρχή να βελτιώνουμε τις συνθήκες σε όλες μας τις αθλητικές εγκαταστάσεις, να τις κάνουμε ελκυστικές και λειτουργικές για τους πολίτες.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την συμβολή του στο έργο και να συγχαρώ τους Αντιδημάρχους Γιώργο Βαλτζάκη και Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο Φώτη Τρυπιδάκη και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και όλα τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας και τα στελέχη του ΠΑΟ Κρουσώνα, για το πολύ καλό αποτέλεσμα και αυτής της προσπάθειας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Δημοπρατήθηκε η κατασκευή ενός ακόμα στεγάστρου στο γήπεδο της ομάδας Π.Α.Ο. Κρουσώνα.

Το έργο, προϋπολογισμού 74.350 ευρώ περιλαμβάνει την τοποθέτηση στεγάστρου από δομικό χάλυβα στην κερκίδα καθώς και την τοποθέτηση 11 επιτοίχιων φωτοβολταϊκών φωτιστικών.

Με τα παραπάνω αναβαθμίζεται το γήπεδο του ΠΑΟ Κρουσώνα, βελτιώνονται οι συνθήκες παρακολούθησης των αθλητικών διοργανώσεων από τους φιλάθλους και αναβαθμίζεται αισθητά η αθλητική εγκατάσταση που καλύπτει τις ανάγκες μιας μεγάλης περιοχής του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου».

Σχόλια