Tελευταίο αντίο σήμερα στον «Μάκαρο» της ΑΕΚ…

Ποδόσφαιρο
Tελευταίο αντίο σήμερα στον «Μάκαρο» της ΑΕΚ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ, ο Κατσαμπάς και το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου αποχαιρετούν έναν σπουδαίο παράγοντα, τον Μάκη Καζάκο.

Ήταν εκεί, στις χαρές και στις λύπες… Η ΑΕΚ ήταν το δεύτερο σπίτι του… Ακόμα και όταν πάλευε σκληρά με την αρρώστια, το σωματείο ήταν αυτό που του έδινε ανάσα για να ζει.

Ο Μάκης Καζάκος, ο "Μάκαρος" όπως όλοι τον φώναζαν, μετά από μεγάλη μάχη με την επάρατο νόσο έφυγε χθες από την ζωή. Η ΑΕΚ, ο Κατσαμπάς, το τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλείου αποχαιρετούν έναν σπουδαίο παράγοντα, έναν μεγάλο εργάτη, έναν από τους τελευταίους ρομαντικούς… Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου στον Κατσαμπά.

Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει τα εξής: «Η οικογένεια της ΑΕΚατσαμπά με βαθιά θλίψη και οδύνη «αποχαιρετά» τον δικό της Μάκη Καζάκο. Ο «Μάκαρος», αδιαμφισβήτητα προσέφερε τα μέγιστα, στην ΑΕΚ και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας, ενώ ήταν από τους ανθρώπους που κράτησαν «ζωντανή» την ομάδα μας στα «δύσκολα». Τα τελευταία χρόνια, παρ’ ότι ταλαιπωρούνταν από προβλήματα υγεία, ήταν συνεχώς δίπλα στην αγαπημένη του ΑΕΚ, στις χαρές και στις λύπες. Καλό ταξίδι «Μάκαρε»…». Επίσης αποφασίστηκε η αναβολή της ετήσιας χοροεσπερίδας της ΑΕ Κατσαμπά, η οποία ήταν προγραμματισμένη για αύριο.

Συγκινητικά ήταν και τα όσα έγραψε ένα από τα παιδιά της ΑΕΚ, ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος: «Σε ευχαριστούμε που ήσουν δίπλα μας σε χαρές και λύπες, που μας έδινες δύναμη με τον δικό σου χαρακτηριστικό τρόπο. Σε ευχαριστούμε που στάθηκες κοντά στην ομάδα τότε που η ομάδα περνούσε δύσκολες καταστάσεις. Τα παλικάρια σου λοιπόν όπως μας αποκαλούσες θα σε έχουν πάντα μέσα στην καρδιά τους και από εκεί ψηλά θα μας δίνεις δύναμη να συνεχίσουμε, από εκεί ψηλά θα μας καμαρώνεις και πάλι. Καλό ταξίδι Μακάρε...σε ευχαριστούμε για όλα».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΣΗ, αναφέροντας: «Ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του παράγοντα της ΑΕΚ, Μάκη Καζάκου. Ο εκλιπών υπήρξε ένας άνθρωπος με μεγάλη προσφορά στο σωματείο του Κατσαμπά και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα και γι' αυτό το λόγο πρόσφατα η ΕΠΣΗ τον είχε τιμήσει σε μία εκδήλωσή της. Αντιπροσωπεία της Ένωσης θα παραστεί στην εξόδιο ακολουθία που θα ψαλεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στον Κατσαμπά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News