Πένθος στην ΑΕΚ, έφυγε από τη ζωή ο Καζάκος

Ποδόσφαιρο
Πένθος στην ΑΕΚ, έφυγε από τη ζωή ο Καζάκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες και εργάτες του σωματείου της ΑΕ Κατσαμπά, ο Μάκης Καζάκος, άφησε σήμερα το απόγευμα την τελευταία του πνοή

Το σωματείο της ΑΕ Κατσαμπά είναι φτωχότερο καθώς έχασε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες των τελευταίων ετών, τον Μάκη Καζάκο.

Νικημένος από την επάρατη νόσο, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το απόγευμα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, σκορπίζοντας πένθος στην οικογένειά του, τους φίλους του, σε όλη την ΑΕΚ και τον Κατσαμπά αλλά και στο ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά τα χρόνια που τον ταλαιπωρούσε η υγεία του, η ΑΕΚ και το γήπεδο του Καρτερού αποτελούσαν το δικό του παράδεισο, παρακολουθώντας όλα τα παιχνίδια της ομάδας από τον πάγκο. Ήταν εκεί στις χαρές και στις λύπες και τον διέκρινε η παθολογική του αγάπη για την ομάδα. Η ΕΠΣΗ μάλιστα πέρυσι τον είχε τιμήσει για την προσφορά του. 

"Καλό ταξίδι" αναφέρει η σελίδα του σωματείου, αποχαιρετώντας η ΑΕΚ έναν πιστό της φίλο. H νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στον Κατσαμπά.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε ότι αναβάλλονται οι αυριανές προπονήσεις της ομάδας και της Ακαδημίας ενώ ματαιώνεται και η προγραμματισμένη για την Παρασκευή εκδήλωση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News