Τοπικό

Επισκοπή-ΠΑΝΟΜ και ΟΦΙ-Παλαιόχωρα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, με τη συμμετοχή και των τεσσάρων εκπροσώπων των Ενώσεων της Κρήτης

Ο ΠΑΝΟΜ από το Ηράκλειο, ο ΟΦΙ από το Λασίθι και η Παλαιόχωρα από τα Χανιά συνεχίζουν ως Κυπελλούχοι ενώ δικαίωμα συμμετοχής απέκτησε και η Επισκοπή από το Ρέθυμνο ως φιναλίστ καθώς ο Κυπελλούχος ΕΠΣΡ, Ερμής Ζωνιανών, δεν δήλωσε συμμετοχή.


Τα ζευγάρια μεταξύ των ομάδων της Κρήτης είναι Επισκοπή-ΠΑΝΟΜ και ΟΦΙ-Παλαιόχωρα, με τους αγώνες να διεξάγονται στις 25 Απριλίου (2η αγωνιστική). Να τονίσουμε ότι το Κύπελλο Ερασιτεχνών ξεκινά στις 11 Απριλίου (1η αγωνιστική) αλλά οι ομάδες της Κρήτης ξεκινούν αργότερα τις υποχρεώσεις τους.


Στην 3η αγωνιστική όπου ουσιαστικά θα γίνει ο άτυπος τελικός Κρήτης ο νικητής του ΟΦΙ-Παλαιόχωρα θα υποδεχτεί το νικητή του ζευγαριού Επισκοπής-ΠΑΝΟΜ με ημερομηνία 9 Μαΐου. Ο άτυπος Κυπελλούχος Κρήτης θα προκριθεί στην προημιτελική φάση.


Θα ακολουθήσει κλήρωση για τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης ενώ οι αγώνες θα γίνουν στις 23 Μαΐου σε ουδέτερα γήπεδα. Θα ακολουθήσουν οι ημιτελικοί στις 30 Μαΐου επίσης σε ουδέτερα γήπεδα και ο Κυπελλούχος Ερασιτεχνών Ελλάδας θα αναδειχθεί στον τελικό που θα γίνει στις 9 Ιουνίου 2018.

Σχόλια