Τοπικό

Δικαιωμένοι αισθάνονται στον ΠΑΝΟΜ

Χαράς ευαγγέλια για ποδοσφαιρικό τμήμα και διοίκηση

Μετά από 11 χρόνια το Κύπελλο της ΕΠΣΗ επέστρεψε στα Μάλια! Από το απόγευμα της Κυριακής στην τροπαιοθήκη του ΠΑΝΟΜ προστέθηκε το τρίτο Κύπελλο ΕΠΣΗ της ιστορίας του, καθώς το προηγούμενο ήταν το 2007 και το πρώτο το 2000.

Μάλιστα, το 2000 ο ΠΑΝΟΜ είχε πάλι νικήσει τον ΠΟΑ στον τελικό, φτάνοντας τότε μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Κυπελλούχων, ο σκόρερ Γιώργος Μυλωνάς, δήλωσε στη «Νέα Κρήτη»: «Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με έναν αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας και θέλαμε πρώτα απ’ όλα να χαρούμε τον τελικό. Ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε να το πάρουμε», είπε, ενώ αναφορικά με το Κύπελλο Ερασιτεχνών το οποίο κατέκτησε πέρυσι ως ποδοσφαιριστής του Ηροδότου ανέφερε: «Είναι μια ιδιαίτερη διοργάνωση που παίρνεις εμπειρίες, παίζοντας με ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών.

Ελπίζω να συνεχιστεί με επιτυχία η πορεία μας». Ο Στέλιος Μανιαδής τόνισε: «Κυριαρχήσαμε σε όλο το παιχνίδι και φτάσαμε στο στόχο μας. Συγχαρητήρια σε όλους», ενώ ο Μανόλης Τζανάκης εξέφρασε την υπερηφάνειά του για το ότι έδωσαν χαρά στα Μάλια. Εκείνος μάλιστα ήταν ο μεγάλος απών του τελικού λόγω τραυματισμού. Ο έμπειρος Γιάννης Μπελιβανάκης έκανε λόγο από την πλευρά του για δικαίωση όλων όσων παλεύουν τα τελευταία χρόνια ώστε ο ΠΑΝΟΜ να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών…

Σχόλια