«Το κατέκτησε όποιος το ήθελε περισσότερο…»

Ποδόσφαιρο
«Το κατέκτησε όποιος το ήθελε περισσότερο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μέρα χαρά και γιορτής για τα Μάλια ήταν η χθεσινή όπως δήλωσαν οι Γιώργος Βλαχάκης και Δημήτρης Τζιράκης από την πλευρά του ΠΑΝΟΜ, ενώ από την άλλη ο Μανώλη Σουτζής ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της ήττας.

Από την πλευρά των νικητών ο Γιώργος Βλαχάκης τόνισε πως η ομάδα τους ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη γι’ αυτό το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που φάνηκαν αντάξιοι των προσδοκιών απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην παραπάνω κατηγορία. Ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Τα παιδιά είχαν φοβερή θέληση, θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και πιο μπροστά ή να δεχθούμε κάποιο τέρμα. Ήταν πιο γλυκό το γκολ στο τέλος. Είναι μια παρακαταθήκη για τη νέα χρονιά. Να αφιερώσω τη νίκη στους Γιάννη Κουλούρα και Γιώργο Μπλεμένο, δυο παιδιά που δε βρίσκονται στην ομάδα αλλά έβαλαν το δικό τους κομμάτι για να έχει η ομάδα αυτή την πορεία. Λογικό είναι να συνεχίσουμε και στο κύπελλο Ερασιτεχνών».

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Δημήτρη Τζιράκη, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του κατάκτησε δίκαια το τρόπαιο: «Συγχαρητήρια στη διοργανώτρια αρχή που έφερε τον τελικό στο Τυμπάκι. Ήταν μια γιορτή. Συγχαρητήρια στον ΠΟΑ για την παραμονή του στην κατηγορία. Η ικανοποίηση είναι μεγάλη και για μας και για τον κόσμο των Μαλίων. Η προσπάθεια ήταν συλλογική και ο στόχος ήταν να παραμείνουμε στο πρωτάθλημα και να πάρουμε το κύπελλο. Το ένα το καταφέραμε, το άλλο όχι. Θέλαμε το παιχνίδι περισσότερο και το «χτυπήσαμε» στο φινάλε. Το αφιερώνω στον κόσμο των Μαλίων. Η στήριξή μας σαν οικογένεια στην ομάδα θα συνεχιστεί. Θέλουμε να συνεχίζουμε αυτό το ωραίο που κάνουμε».

Ο προπονητής του ΠΟΑ Μανώλης Σουτζής αφού ανέλαβε πλήρως την ευθύνη της ήττας τόνισε: «Να δώσω συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Φάνηκε ότι οι παίκτες των Μαλίων το ήθελαν περισσότερο. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δε μπήκαμε όπως έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο και μας δημιούργησαν προβλήματα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Νομίζω ότι αυτό οφείλεται ότι είχαμε περισσότερα τρεξίματα. Δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάποιο τέρμα όμως δεχθήκαμε στην αντεπίθεση. Φαινόταν ότι τα παιδιά των Μαλίων το θέλαν περισσότερο. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη».

Τέλος ο ποδοσφαιριστής του ΠΟΑ, Μιχάλης Ξυλούρης τόνισε: «Ο ΠΑΝΟΜ άξιζε περισσότερο να πάρει το ματς, μπήκε πιο δυνατά, εμείς προσπαθήσαμε και το ισορροπήσαμε στο δεύτερο, όμως δεν καταφέραμε κάτι. Δεχθήκαμε το γκολ σε ένα σημείο που «κόβονται» τα πόδια σου και δίκαια κέρδισαν το παιχνίδι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News