Τα videos της ΚΡΗΤΗ TV από Τυμπάκι και ΒΑΚ

Ποδόσφαιρο
Τα videos της ΚΡΗΤΗ TV από Τυμπάκι και ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην 22η αγωνιστική της Β2 ΕΠΣΗ η Δαμάστα νίκησε 0-4 την Πυργιώτισσα και παραμένει στην κορυφή μαζί με τον Μαραθώνα ενώ ο Ολυμπιακός Μαλεβιζίου πέρασε με 0-2 από την έδρα του ΟΦΗ '94

Ο Μαραθώνας και η Δαμάστα ήταν κερδισμένοι της 20ης αγωνιστικής στην Β2 ΕΠΣΗ αφήνοντας πέντε βαθμούς πιο πίσω στην 3η θέση τους Νέους Αλμυρού.

Ο Μαραθώνας έπαιξε στη Βαγιά με τα Δειλινά και «καθάρισε» τη νίκη στο α’ ημίχρονο. Στο 27' άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους ο Δερμιτζάκης και πέντε λεπτά αργότερα ο Λυκούδης επισφράγισε το τρίποντο με το 0-2.

Το γήπεδο Τυμπακίου φιλοξένησε τον αγώνα ανάμεσα στην Πυργιώτισσα και την Δαμάστα. Οι φιλοξενούμενοι επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και επικράτησαν 0-4. Για την Δαμάστα σκόραραν οι Σερλιδάκης και Γεωργαλάς στο πρώτο ημίχρονο και οι Χατζηνικολάου και Ντίνος στην επανάληψη.

Δυνατό παιχνίδι έγινε στις Ασίτες, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τους Νέους Αλμυρού με ισοπαλία 1-1, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με πέναλτι του Δασκαλάκη ενώ ισοφάρισε στο 89’ ο Καναβάκης. Ισοπαλία δεν υπήρξε πάντως στις αποβολές, καθώς δύο είχαν οι Ασίτες (Αποστολάκης, Ρουμπάκης) και μία οι φιλοξενούμενοι (Βιστάκης).

Ο Ολυμπιακός Μαλεβιζίου με τέρματα Ορφανού και Αστυρακάκη νίκησε 0-2 τον ΟΦΗ ’94 και έγινε η πρώτη ομάδα που υποχρεώνει σε ήττα στο ΒΑΚ τους πιτσιρικάδες του ΟΦΗ, στους οποίους πάντως κόστισαν οι ελλείψεις βασικών παικτών.

https://www.youtube.com/watch?v=AeJjTEqFXQ4?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1

Το Μεταξοχώρι άνοιξε το σκορ με γκολ του Αρβανίτη στο 39’ και ο Άγιος Δημήτριος ισοφάρισε με τον Κουτεντάκη στο 47’. Το τελικό 1-2 για το Μεταξοχώρι έκανε στο 91’ ο Σαλιάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News