Τοπικό

Τα ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου έχουν ωριμάσει από τα 15 τους...

Η γνωριμία μου μαζί τους-μέσω της αποστολής στη Θεσσαλονίκη-με βοήθησε να βγάλω σημαντικά συμπεράσματα...

Είναι γεγονός πως... δεν το έβλεπες αυτό στις ίδιες ηλικίες στις προηγούμενες γενιές!

Μας έχει συνηθίσει-η αλήθεια είναι-στις επιτυχίες η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ (και οι παίδες δεν πάνε πίσω) που πήρε την περασμένη Τετάρτη τη μεγάλη νίκη-πρόκριση στη Θεσσαλονίκη κόντρα στις Σέρρες στο παιχνίδι που είχατε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από την ΚΡΗΤΗ TV και σε live streaming από το neakriti.gr.

Και ξέρετε τι ήθελα να επισημάνω σήμερα; Πως γνωρίζοντας για πρώτη φορά τα παιδιά αυτά από τόσο κοντά, γιατί σε μια αποστολή ομάδας μπορείς να καταλάβεις πολλά, διαπίστωσα πως το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο δεν έχει υψηλό επίπεδο μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Παιδιά 15 και 16 χρόνων μου απέδειξαν πως έχουν μια απίστευτη ωριμότητα και σοβαρότητα και είναι γεγονός πως... δεν το έβλεπες αυτό στις ίδιες ηλικίες στις προηγούμενες γενιές!

Να προσθέσω πως στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" στην ΚΡΗΤΗ TV βρέθηκαν χθες οι δύο σκόρερς για το Ηράκλειο Τίτος Κουτεντάκης και Μάνος Σμπώκος (από εκεί και η φωτογραφία που βλέπετε) που δεν έκρυψαν τη χαρά τους για ό, τι πέτυχαν αλλά παράλληλα έδωσαν και το σύνθημα για το Final 4 στο Πανελλήνιο: "Πάμε για νίκες και κούπα!" Αλλά παράλληλα έδωσαν σε όλο τον κόσμο να γίνει αντιληπτό πως όσα έγραψα πριν (περί ωριμότητας) είναι πέρα για πέρα αληθινά...

Σχόλια