Με Κυκλάδες στα ημιτελικά η Μικτή Ηρακλείου

Αθλητισμός
Με Κυκλάδες στα ημιτελικά η Μικτή Ηρακλείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την Μικτή ομάδα των Κυκλάδων θα αντιμετωπίσει η Μικτή Ηρακλείου στην ημιτελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος μετά την σημερινή κλήρωση.

Το άλλο ζευγάρι είναι: Μικτή Μακεδονίας- Μικτή Αχαΐας. Σίγουρα πρόκειται για μία ικανοποιητική κλήρωση για το συγκρότημα του Γιάννη Χατζησεβαστού αφού η δυναμική στο άλλο ζευγάρι των ημιτελικών είναι αρκετά μεγάλη…

Όπως και να έχει και ανεξαρτήτως αντιπάλου, οι Νέοι του Ηρακλείου είναι έτοιμοι και αποφασισμένοι να διεκδικήσουν όχι μόνο την συμμετοχή τους στον τελικό αλλά και την κατάκτηση της κούπας που έχασαν πέρσι από την ομάδα των Σερρών, την οποία απέκλεισαν στα προημιτελικά.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, η τελική φάση θα γίνει με την μορφή Final Four καθώς οι τέσσερις ομάδες κάθε κατηγορίας θα συγκεντρωθούν σε μία Ένωση για να δώσουν τα παιχνίδια της ημιτελικής σειράς αλλά και για τον μικρό και μεγάλο τελικό.

Πιθανή ημερομηνία τέλεσης της τελικής φάσης είναι το διάστημα 10-13 Απριλίου στη Λιβαδειά, με την ΕΠΣ Βοιωτίας να αναλαμβάνει τη διοργάνωση του Final Four.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News