Πανέτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο η Μικτή Νέων

Ποδόσφαιρο
Πανέτοιμη να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο η Μικτή Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Μια από τις καλύτερες αποστολές των τελευταίων ετών ήταν αυτή στη Θεσσαλονίκη για την Μικτή Νέων ΕΠΣΗ. Μια αποστολή που συνοδεύτηκε από μια πανάξια πρόκριση στις 4 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και επιβεβαίωσε το εξαιρετικό κλίμα στην ομάδα αλλά και την οργάνωση που έχει επιτύχει η Επιτροπή Μικτών Ομάδων.

Μάλιστα, τα παιδιά του Γιάννη Χατζησεβαστού αποκόμισαν τα καλύτερα σχόλια αφού η προσπάθειά τους μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες της ΚΡΗΤΗ TV αλλά και μέσα από το site neakriti.gr.

Η αποστολή επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης με χαμόγελα στο Ηράκλειο ενώ σήμερα στις 14:00 θα γίνει στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση της ημιτελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, με πιθανούς αντιπάλους για το Ηράκλειο την Μακεδονία, την Αχαΐα και τις Κυκλάδες.

Το Ηράκλειο είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο και πλέον ουδείς δεν κρύβει ότι στόχος είναι να επιτευχθεί ότι δεν κατάφεραν πέρυσι: Όχι μόνο να πάει η Μικτή Νέων στον τελικό αλλά να σηκώσει και την κούπα του πρωταθλητή.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ημιτελικό, η Μικτή Νέων θα κλείσει φιλικό την άλλη εβδομάδα και το πρόγραμμα θα διαμορφωθεί ανάλογα με τον ορισμό της ημερομηνίας του αγώνα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News