Τοπικό

Συνεχίζεται το Χαραυγή-Γαρίπα!

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ έκρινε ότι δεν συνέτρεχε λόγος ώστε να υπάρξει διακοπή του αγώνα και οι δύο ομάδες θα ξαναβρεθούν στο γήπεδο για τα τελευταία λεπτά του αγώνα της Β1 Κατηγορίας

Την απόφαση να συνεχιστεί η αναμέτρηση της Β1 ΕΠΣΗ ανάμεσα στην Χαραυγή και την Γαρίπα από το 89ο λεπτό που είχε διακοπεί από τον διαιτητή Σπινάκη πήρε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ.
Το σκεπτικό της απόφασης αναφέρει τα εξής:
"Σας Γνωρίζουμε ότι κατόπιν συνεδριάσεως της Πειθαρχικής Επιτροπής της 13-03-2018 και λαμβάνοντας υπόψη την υποβληθείσα ένσταση (αρ. πρωτ. 141/05-03-2018)  του Σωματείου AΟ ΓΑΡΥΠΑΣ για αντικανονική διακοπή του αγώνα της 03-03-2018  ΑΟ ΓΑΡΥΠΑΣ- ΑΟ ΧΑΡΑΥΓΗΣ.
Η ένσταση κατατέθηκε εμπρόθεσμα  επομένως είναι τυπικά δεκτή.
Κατά συνέπεια πρέπει να εξεταστεί και κατ’ ουσία.
Από την εξέταση των παρισταμένων παραγόντων και των δύο Ομάδων, το Οπτικό υλικό που προσκομίστηκε από την ενιστάμενη
ομάδα και από τα αναγραφόμενα στο Φ.Α. προκύπτουν τα ακόλουθα:
1.Όπως αναγράφεται στο Φ.Α. <<.. είσοδος φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο της γηπεδούχου ομάδος για πανηγυρισμό κατά την επίτευξη τέρματος χωρίς να πειράξουν κανένα παίκτη.. >>
2.Η βίαιη απώθηση επισύρει ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού του ποδοσφαιριστή που την προκάλεσε χωρίς περαιτέρω συνέπειες εφόσον συνεχιστεί  η παραβατική του συμπεριφορά λόγω ή έργω. Στο ΦΑ δεν αναγράφεται τέτοιου είδους παραβατική συμπεριφορά από τον τιμωρηθέντα ποδοσφαιριστή ή άλλων ατόμων γενικώς.
Συνεκτιμώντας, λοιπόν, όλα τα  στοιχεία δεν προκύπτει κανένα γεγονός το οποίο στοιχειοθετεί την πρόκληση φόβου στο διαιτητή.
Από το αναγραφόμενο στο Φ.Α. <<.. η αναπνοή μου σταμάτησε στιγμιαία και δεν μπορούσα να αναπνεύσω σωστά.. >> δεν βεβαιώνεται από γνωμάτευση του ιατρού του αγώνα ούτε από γνωμάτευση Νοσοκομείου ως όφειλε.
Συνεπώς, η διακοπή του αγώνα κρίνεται ατεκμηρίωτη και αναιτιολόγητη.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Δέχεται την ένσταση.
Αποφασίζει να συνεχιστεί ο αγώνας για το υπόλοιπο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή".

Σχόλια