Oι Παίδες της ΕΠΣΗ ήταν... λιονταράκια με ψυχή! (videos)

Ποδόσφαιρο
Oι Παίδες της ΕΠΣΗ ήταν... λιονταράκια με ψυχή! (videos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άπαντες είναι υπερήφανοι για όσα πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές του Αντώνη Φραγκάκη, με την Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ να εκπροσωπεί επάξια το ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο και να αποκλείεται με ψηλά το κεφάλι.
Το όμορφο φετινό ταξίδι της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ δε θα έχει συνέχεια... Η ρουλέτα των πέναλτι στάθηκε μοιραία στη Βάρη, ώστε να αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση και η ομάδα που συνεχίζει να είναι η Αθήνα. Ουδείς όμως έχει παράπονο από τα παιδιά του Ηρακλείου, που αφού ξεπέρασαν το αρχικό άγχος στην αναμέτρηση, όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια την Αθήνα, αλλά κυριάρχησαν πλήρως στον αγωνιστικό χώρο.
Όσον αφορά τα πέναλτι, οι Αθηναίοι ευτύχησαν να έχουν τον τερματοφύλακα Δρανδάκη σε εξαιρετική μέρα, και με δύο αποκρούσεις χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του. Παρά τη στεναχώρια τους για τον αποκλεισμό, τα παιδιά της Μικτής ΕΠΣΗ, οι πρωταγωνιστές της φετινής πορείας, σήκωσαν ψηλά το κεφάλι, γνωρίζοντας και οι ίδιοι ότι βρίσκονται απλά στο ξεκίνημα της καριέρας τους.«Δείξαμε ψυχή στο β' ημίχρονο, αξίζαμε την πρόκριση, αλλά δεν πειράζει. Όλοι χάνουν, όλοι κερδίζουν, αλλά ένας είναι τελικά ο νικητής. Συνεχίζουμε με ψηλά το κεφάλι», δήλωσε ο Γιώργος Γεωργαλής, ενώ ο Γιάννης Τσέρος πρόσθεσε: «Καταφέραμε να πάμε το παιχνίδι στα πέναλτι, αλλά ο τερματοφύλακας της Αθήνας ήταν σε καλή μέρα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και δε σκύβουμε το κεφάλι».
https://www.youtube.com/watch?v=TtYLxxotpHo?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
Ο τερματοφύλακας Βαγγέλης Θαλασσινός είπε από την πλευρά του: «Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια και ειδικά όταν αποβάλαμε το άγχος στο β' ημίχρονο, κάνοντας αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Θεωρώ ότι ήμασταν άτυχοι στην κλήρωση, θα μπορούσαμε να παίξουμε αργότερα με την Αθήνα».Τέλος, ο αρχηγός Μιχάλης Σπυριδάκης είπε: «Μπράβο σε όλα τα παιδιά για το β' ημίχρονο, που έδωσαν την ψυχή τους και τη δύναμή τους για το γκολ της ισοφάρισης. Στα πέναλτι ήταν θέμα τύχης και αυτή την είχε η Αθήνα, παίρνοντας την πρόκριση».Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Φραγκάκης στους ποδοσφαιριστές, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, παρά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News