Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο ΠΑΝΟΜ

Ποδόσφαιρο
Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο ΠΑΝΟΜ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι στο Πανεπιστήμιο ανάμεσα σε Μινωική και ΠΑΝΟΜ και η ομάδα των Μαλίων έπειτα και από το 3-1 του πρώτου παιχνιδιού πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι και κατάφεραν να προηγηθούν στο 50’ όταν ο Μυλωνάς με πολύ όμορφη ατομική προσπάθεια κατάφερε να ανοίξει το σκορ κάνοντας το 0-1 για τον ΠΑΝΟΜ.

Έπειτα η Μινωική ανέβασε στροφές και στο 67’ κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Ανδρεαδάκης ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 από την «άσπρη βούλα».

Στο 70’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές καθώς από την ομάδα των Μαλίων αποβλήθηκε ο Δαριβιανάκης.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε παρότι η Μινωική έχασε σημαντική ευκαιρία στο 76’ με την κεφαλιά του Δρακούλη η οποία πέρασε άουτ.

Μινωική: Ψαρουλάκης, Αποστολάκης Θ. (72' Κτιστάκης λ.τρ.), Χατζηδημητρίου, Αποστολάκης Γ., Ψαρράς (54' Μητρόπουλος), Ταβλαδωράκης, Καραντινάκης, Καστελλιανάκης, Ρουμελιώτης, Δρακούλης, Ανδρεαδάκης.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Λαδιανός, Διαμαντάκης, Μαυρίδης, Τζιράκης, Κολλιακουδάκης, Μυλωνάς, Δαριβιανάκης, Μανιαδής, Φουκαράκης (90' Συσκάκης), Σωμαράκης (66' Νικολί).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News