Όλα έτοιμα για τον προημιτελικό της Μικτής Παίδων Ηρακλείου (video)

Ποδόσφαιρο
Όλα έτοιμα για τον προημιτελικό της Μικτής Παίδων Ηρακλείου (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πλευρό της Μικτής Παίδων Ηρακλείου ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου

Σέντρα στις 15.00 στη Βάρη Αττικής για τον προημιτελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος με τη Μικτή Παίδων Ηρακλείου να αντιμετωπίζει την αντίστοιχη της Αθήνας.

Ήδη η αποστολή βρίσκεται στο γήπεδο και όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί έγινε και η απαραίτητη "αναγνώριση" του αγωνιστικού χώρου... 

Εκτός αποστολής για την επικείμενη αναμέτρηση έμεινε ο Χρήστος Κουτάντος, ο οποίος στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση, ενώ τη θέση του πήρε ο Μανώλης Βιτώρος.

Έτσι, την 18άδα της Μικτής Παίδων ΕΠΣΗ που επέλεξε ο Αντώνης Φραγκάκης αποτελούν οι: Τσέρος, Γαλανάκης Γ., Σφακιανάκης, Ρεθεμιωτάκης (Εργοτέλης), Μαμουλάκης, Σωμαράκης, Γκρίτζαλης (Λίντο), Θαλασσινός, Ρούκα, Δασκαλάκης (ΠΟΑ), Γεωργαλής, Χασουράκης, Χαλκιαδάκης, Βιτώρος (ΟΦΗ), Κακουλάκης (Παναθηναϊκός), Σπυριδάκης Μιχ. (Καμηλάρι), Σπυριδάκης Ι. (ΑΟ Τυμπακίου).

Στο πλευρό της Μικτής Παίδων βρίσκεται από το χθες το απόγευμα ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ενώ την αποστολή συνοδεύουν οι κ.κ. Βαγγέλης Παπαγγελής και Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης από την Επιτροπή Μικτών Ομάδων, όπως και ο φροντιστής και ψυχή των Μικτών, Μάρκος Κλουβιδάκης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News