Τι γράφει το φύλλο αγώνα του Χαραυγή-Γαρίπα

Ποδόσφαιρο
Τι γράφει το φύλλο αγώνα του Χαραυγή-Γαρίπα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αφού αρχικά κάνει λόγο για την αποβολή του προπονητή της Χαραυγής κ. Καλαμιώτη στο 59’ για έντονη διαμαρτυρία και του ποδοσφαιριστή της Γαρίπας Βασιλείου στο 85’ για εξύβριση του βοηθού, αναφέρει για τη στιγμή της διακοπής:

«Στο 88ο λεπτό του αγώνα και μετά την επίτευξη τέρματος υπέρ της ομάδας Χαραυγή, φίλαθλοί της εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισαν χωρίς να πειράξουν κανένα παίκτη της αντίπαλης ομάδας. Στο 89ο λεπτό απέβαλλα με απευθείας κόκκινη κάρτα τον ποδοσφαιριστή της ομάδας Γαρίπα, Κατσουλάκη Μ., διότι με εξύβρισε με τη φράση «άντε…».

Μετά την αποβολή του με απώθησε βίαια με τα δυο του χέρια στο στήθος με αποτέλεσμα να μου σταματήσει στιγμιαία την αναπνοή. Λόγω του ότι φοβήθηκα για την σωματική μου ακεραιότητα και λόγω ότι ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω σωστά, διέκοψε οριστικά τον αγώνα. Σε εκείνο το σημείο το σκορ ήταν 4-3 υπέρ της ομάδας Χαραυγή.

Όταν μπήκαμε στα αποδυτήρια ήρθαν δύο φίλαθλοι της ομάδας Γαρίπα και μας απειλούσαν με τις φράσεις «κανόνισε τι θα γράψεις στο φύλλο αγώνος». Για να καταφέρουμε να τους διώξουμε κάλεσα την αστυνομία ενώ οι φίλαθλοι είχαν ήδη φύγει. Για ότι ακολουθήσει θα υπάρξει συμπληρωματική έκθεση».

Πλέον για την τύχη του αγώνα θα αποφασίσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗ, με τη Γαρίπα ωστόσο να επιμένει ότι κακώς δεν ολοκληρώθηκε το ματς ενώ προτίθεται να προσκομίσουν στην ΕΠΣΗ το video του αγώνα για να αποδείξουν τα λεγόμενά τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News