Δεν κατεβαίνει με Νέους Ηροδότου ο Ραύκος

Ποδόσφαιρο
Δεν κατεβαίνει με Νέους Ηροδότου ο Ραύκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΕΠΣΗ κατοχύρωσε ήδη με 3-0 α.α. τον προγραμματισμένο για αύριο αγώνα στους Νέους Ηροδότου

Ένα ιστορικό σωματείο του Ηρακλείου, ο Ραύκος του Αγίου Μύρωνα, διανύει πολύ δύσκολες στιγμές και με βάσει τις τελευταίες εξελίξεις βρίσκεται ένα βήμα πριν την διάλυση!

Ο Ραύκος δεν θα κατέβει να αγωνιστεί στον προγραμματισμένο για αύριο αγώνα της Α2 ΕΠΣΗ με τους Νέους Ηροδότου, οι οποίοι παίρνουν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς με 3-0α.α. Εάν ο Ραύκος συμπληρώσει τρεις αγώνες χωρίς να παρουσιαστεί στο γήπεδο, τότε θα αποβληθεί οριστικά από το πρωτάθλημα.

Να τονίσουμε ότι το πρωί η ΕΠΣΗ είχε ορίσει κανονικά τον αγώνα και τους διαιτητές, όμως με απόφαση του προέδρου του Ραύκου κ. Μαγκουσάκη η ομάδα του δεν θα κατέβει να αγωνιστεί και ενημερώθηκαν γι' αυτό όλοι οι εμπλεκόμενοι (ΕΠΣΗ, διαιτητές, Νέοι Ηροδότου).

Η επιβαρυμένη υγεία του κ. Μαγκουσάκη το τελευταίο διάστημα, καθώς έχει περάσει εγκεφαλικό, δεν του επιτρέπουν να ασχολείται με την ομάδα, μιας και ήταν ο μοναδικός διοικητικός παράγοντας του Ραύκου, ενώ οι προπονήσεις στο σωματείο έχουν σταματήσει, αφού οι παίκτες είχαν απομείνει μόνοι τους...

Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν κάποιες προσπάθειες από παράγοντες να αναλάβουν την ομάδα όμως μέχρι τώρα δεν ευδοκίμησαν. Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Ραύκος θα αποχωρήσει οριστικά, γράφοντας μια μαύρη σελίδα για το ιστορικό σωματείο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News