Βήμα πρόκρισης για τον ΠΟΑ, 1-2 τις Μοίρες

Ποδόσφαιρο
Βήμα πρόκρισης για τον ΠΟΑ, 1-2 τις Μοίρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΟΑ επικράτησε με 1-2 στις Μοίρες της τοπικής ομάδας και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ, ενόψει και του δεύτερου ημιτελικού των δύο ομάδων. Σκληρό παιχνίδι από τις ομάδες, με 10 ποδοσφαιριστές τελείωσε το παιχνίδι ο ΠΟΑ λόγω της αποβολής του Χατζηανδρέου.

Οι Μοίρες ξεκίνησαν δυνατά στο παιχνίδι και απείλησαν με τους Ποτηράκη και Κιόρι, ωστόσο ο Μανουσάκης απέκρουσε, με τον ΠΟΑ μετά τα πρώτα 15 λεπτά να ανεβάζει την απόδοσή του. Η υπεροχή που απέκτησε το συγκρότημα του Μναώλη Σουτζή απέδωσε καρπούς καθώς στο 23’ ο Ξυλούρης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Λυδάκης στην καρδιά της άμυνας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Μοιρών για το 0-1.

Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 31’ , όταν ο Μόντι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Κιόρι με το κεφάλι, αφού η μπάλα πέρασε από αρκετά σώματα, κίνησε τον Μναουσάκη για το 1-1.

Στο 34’ ο Χατζηανδρέου έκανε σκληρό μαρκάρισμα στον Κιόρι και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε αμέσως την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του ΠΟΑ, με τον πάγκο των φιλοξενούμενων να μπαίνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να διαμαρτύρεται στον κ. Κουναλάκη για την απόφαση.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε από άποψη παραγωγής φάσεων, και στο 69’ ο Ηλιάκης εκτέλεσε το φάουλ με τον Μανουσάκη να μπλοκάρει τη μπάλα. Οι «πράσινοι» κατάφεραν να κάνουν το 1-2 στο 80’ όταν ο Πατινιώτης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά και ο Παπαδομιχελάκης με όμορφο βολέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 1-2, το οποίο παρέμεινε μέχρι το φινάλε του παιχνιδιού.

Μοίρες: Χατζηδάκης, Μασέλης, Παρθενιάδης, Καλεμάκης, Ιερωνυμάκης, Κιόρι, Φραγκιαδάκης, Μόντι, Ποτηράκης, Ηλιάκης, Κεφάκης.

ΠΟΑ: Μανουσάκης, Ξηρός, Καρβελάς (65' Παπαδομιχελάκης), Χαμαλάκης, Πετράκης, Μπέρκης, Λυδάκης, Χατζηανδρέου, Ντάμπος (56' Γιαλυτάκης), Ξυλούρης, Πατινιώτης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News