Μοναδική εμπειρία για Χαλκιαδάκη-Κεβάνι

Ποδόσφαιρο
Μοναδική εμπειρία για Χαλκιαδάκη-Κεβάνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πριν λίγες εβδομάδες, ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης μαζί με επίλεκτα ταλέντα του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου είχαν ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου συμμετείχαν σε προπονητικό camp της Μάιντς.

Μάλιστα, για δύο από αυτά τα παιδιά, το ταξίδι έχει και συνέχεια καθώς επιλέχτηκαν για να πάνε στη Γερμανία, για να πάρουν μέρος σε δοκιμαστικά με τη συμμετοχή αρκετών γερμανικών ομάδων, όπως Μάιντζ, Καρλσρούη, Βέρντερ Βρέμης κ.α. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, τον Δημήτρη Χαλκιαδάκη που θα ταξιδέψει αρχές Μαρτίου και τον Μάλο Κεβάνι κατά το διάστημα 14-20 Μαϊου.

Ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης, ο οποίος συνόδεψε τα παιδιά στη Θεσσαλονίκη ως εκπρόσωπος της Μάιντς σε επίπεδο φυσικής κατάστασης, δήλωσε για τις προσκλήσεις που δέχτηκαν Χαλκιαδάκης και Κεβάνι:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που δυο δικά μας παιδιά έχουν επιλεγεί να βρίσκονται σε ένα από τα μεγαλύτερα δοκιμαστικά με τη συμμετοχή αρκετών γερμανικών ομάδων...

Το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό. Η συμμετοχή τους και μόνο θεωρώ ότι θα είναι μια εμπειρία μοναδική και μακάρι να πάνε όλα καλά.

Είναι παιδιά με τα οποία συνεργάζομαι στο κομμάτι της εκγύμνασης και γνωρίζω πόσο πολύ αγαπούν αυτό που κάνουν. Εύχομαι στο μέλλον κι άλλα παιδιά να έχουν την δυνατότητα αυτή».

Να τονίσουμε ότι ο Δημήτρης Τριβιζαδάκης είναι προπονητής ποδοσφαίρου UEFA A, προπονητής φυσικής κατάστασης ΕΠΟ και Doctor φυσικής αγωγής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News