Τοπικό

Κληρώνει σήμερα για τις Μικτές της ΕΠΣΗ

Μαθαίνουν τους αντιπάλους τους οι Μικτές Ηρακλείου

Στις 13:00 θα γίνει η κλήρωση των προημιτελικών του Πανελληνίου Πρωταθλήματος

Οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣΗ έχοντας πάρει τις προκρίσεις στις 8 καλύτερες ομάδες έχουν αποκτήσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για τη συνέχεια. Αυτό φάνηκε και στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας, όπου μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητες των ποδοσφαιριστών, ξεκίνησε η προετοιμασία για τα επόμενα νοκ άουτ παιχνίδια.

Μάλιστα για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζονται και φιλικές αναμετρήσεις τόσο για τους Νέους, όσο και για τους Παίδες. Ωστόσο, σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα, καθώς στις 13:00 στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση της προημιτελικής φάσης και θα καθοριστούν οι ημερομηνίες το αγώνων.


Πιθανοί αντίπαλοι για το Ηράκλειο σε επίπεδο Νέων είναι οι: Αργολίδα, Κυκλάδες, Μεσσηνία, Σέρρες, Ξάνθη, Αχαΐα και Μακεδονία ενώ στους Παίδες είναι οι: Ξάνθη, Ήπειρος, Δράμα, Αχαΐα, Αθήνα, Αιτωλοακαρνανία και Μακεδονία. Μάλιστα το Ηράκλειο μαζί με Ξάνθη, Αχαΐα και Μακεδονία είναι οι μοναδικές τέσσερις Ενώσεις στην Ελλάδα που συνεχίζουν και με τα δύο τους συγκροτήματα στα προημιτελικά.

Σχόλια