Τοπικό

Η ομάδα των Γουβών και το πανό για Παντελίδη!

«Εγώ είμαι εδώ και περιμένω να γυρίσεις» είναι οι λέξεις που αποτυπώνονται στο πανό που έχει δημιουργήσει η ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟ Γουβών

Ένα ξεχωριστό πανό συνοδεύει όλους τους φετινούς αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟ Γουβών στην Β’ Κατηγορία ΕΠΣΗ.

 

Η σημειολογία του εμπεριέχει μια μεγάλη ιδιαιτερότητα, καθώς δεν αναφέρεται σε κάποια επιτυχία ή σε κάποιο μέλος της ομάδας, αλλά στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, με τον ίδιο και τα τραγούδια του να συνεχίζουν δύο χρόνια μετά τον άδικο θάνατό του να αποτελούν σημείο αναφοράς.

 

«Εγώ είμαι εδώ και περιμένω να γυρίσεις» είναι ο τίτλος ενός από τα τελευταία τραγούδια του Παντελή Παντελίδη, που κυκλοφόρησε μάλιστα επίσημα έναν χρόνο μετά τον θάνατό του…

 

Το πρόσωπο που «δένει» τον Παντελή Παντελίδη με τις Γούβες είναι ο Δήμος Φουντουλάκης, νυν πρόεδρος της ομάδας του ΠΑΟ Γουβών. Ο κ. Φουντουλάκης διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Παντελή Παντελίδη (σ.σ. και διατηρεί ακόμα με την οικογένειά του) και ήταν ένας από τους ανθρώπους που πραγματικά συγκλονίστηκαν από το τραγικό συμβάν τον Φεβρουάριο του 2016.

 

Ο Παντελής Παντελίδης είχε για αγαπημένο προορισμό το Ηράκλειο και ιδιαίτερα οι εμφανίσεις του σε γνωστό κλαμπ της περιοχής των Γουβών, προκαλούσαν… πανικό. Ο Δήμος Φουντουλάκης ήταν ένας από τους καλούς του φίλους στο Ηράκλειο και είχαν χτίσει μια δυνατή σχέση.

 

Ως φόρο τιμής στη μνήμη του αγαπημένου του φίλου πήρε την πρωτοβουλία να φτιάξει αυτό το πανό για την ομάδα του ΠΑΟ Γουβών.

 

«Εγώ είμαι εδώ και περιμένω να γυρίσεις…»

 

Σχόλια