Η Μέλμπουρν Βίκτορι ανακοίνωσε την επιστροφή του Καμάου στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Η Μέλμπουρν Βίκτορι ανακοίνωσε την επιστροφή του Καμάου στον ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δε θα κάνει χρήση της ρήτρας για τον Μπρους Καμάου η Μέλμπουρν Βίκτορι, που ανακοίνωσε σήμερα την επιστροφή του ποδοσφαιριστή στον ΟΦΗ.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Αυστραλίας από τους Κρητικούς, όμως δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Ο σύλλογος της πατρίδας του έκανε γνωστό και επίσημα, ότι ο Καμάου θα επιστρέψει στην ομάδα του Ηρακλείου στις 30 Ιουνίου όταν τελειώνει και τυπικά ο δανεισμός.

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είναι αυτός που θα πάρει τις αποφάσεις για το μέλλον του, όπως επίσης για τους Ντουρμισάι και Στίβενς, που είχαν παραχωρηθεί δανεικοί σε Ολυμπιακό Λευκωσίας και Ντε Χάαγκ αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Μέλμπουρν Σίτι για τον Καμάου: «Η Μέλμπουρν Βίκτορι ανακοινώνει ότι οι επιθετικοί Φερνάντο Ρομέρο και Μπρους Καμάου θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο, μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού τους.

Εντάχθηκαν στην Βίκτορι τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Ρομέρο να πετυχαίνει δύο γκολ σε δέκα αγώνες και τον Καμάου να έχει εννέα συμμετοχές.

Οι δύο παίκτες θα επιστρέψουν στις ομάδες που ανήκουν. Η Μέλμπουρν Βίκτορι ευχαριστεί και τους δύο για την προσφορά τους και εύχεται ότι καλύτερο για την πορεία τους».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News