Βραδιά τίτλου στην Super League 1

Ποδόσφαιρο
Βραδιά τίτλου στην Super League 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο «στροφές» έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του φετινού πρωταθλήματος, με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο φινάλε της σεζόν.

Η αποψινή 9η αγωνιστική των Playoffs της Super League είναι από τις πλέον κομβικές, καθώς το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό και την «Ένωση» να ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να παίξει εναντίον του Άρη.

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ενδιαφέρεται για την 3η θέση (όπως και ο Ολυμπιακός), παίζει με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ισοβαθμούν στην κορυφή, κάτι που σημαίνει ότι τα αποψινά αποτελέσματα θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο.

Το «τριφύλλι», το οποίο είναι αήττητο σε επτά σερί αγώνες απέναντι στον Ολυμπιακό, ψάχνει ένα μεγάλο «διπλό» στο Φάληρο με το οποίο -εφόσον το πάρει- θα βρεθεί αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή, αφού στη χειρότερη περίπτωση θα συνεχίσει χέρι-χέρι με την ΑΕΚ (αν επικρατήσει του Άρη), της οποίας υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Για να σηκώσει την κούπα ο Παναθηναϊκός σε αυτό το σενάριο, το μόνο που θα του απομένει θα είναι να ξεπεράσει το εμπόδιο του βαθμολογικά αδιάφορου Άρη στην αυλαία του πρωταθλήματος.

Αντίθετα η ΑΕΚ είναι σαφές ότι θέλει απόψε ένα καλύτερο αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό για να μείνει μόνη πρώτη και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενώντας τον Βόλο να αναδειχτεί πρωταθλήτρια!

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής των πλέι οφ:

21:00 Novasports Prime

Άρης – ΑΕΚ 

21:00 COSMOTE SPORT 3

Βόλος – ΠΑΟΚ 

21:00 COSMOTE SPORT 2

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 

Η βαθμολογία

1.  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ    77

2.  AEK                           77

3.  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ         67

4.  ΠΑΟΚ                       64

5.  ΑΡΗΣ                        50

6.  ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ            40

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News