Νταμπράουσκας: «Να χτίσουμε ένα ΟΦΗ, που θα κάνει βήματα παραπάνω τη νέα σεζόν»

Ποδόσφαιρο
Νταμπράουσκας: «Να χτίσουμε ένα ΟΦΗ, που θα κάνει βήματα παραπάνω τη νέα σεζόν»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα εύσημα του Βάλντας Νταμπράουσκας κέρδισαν οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ για τη νοοτροπία που έδειξαν στο σημερινό ματς με τον Ιωνικό.

Ο Λιθουανός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, ότι αγωνίστηκαν για τον σύλλογο, την φανέλα και τον κόσμο, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη σεζόν.

Μεταξύ άλλων υπογράμμισε, ότι μέσα από ένα καλό σχεδιασμό, η ομάδα του Ηρακλείου θα προσπαθήσει να κάνει βήματα προς τα… πάνω τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Για την αντίδραση και την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες πρέπει να τους δώσουμε τα εύσημα. Αυτό το παιχνίδι… στράβωσε για μας, μείναμε με δέκα παίκτες, αλλά επιστρέψαμε δυναμικά. Είχαμε όμως προετοιμαστεί με στόχο να κερδίσουμε και πρέπει να αναλύσουμε, γιατί δεχθήκαμε πρώτοι γκολ και επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μπει μπροστά στο σκορ. Ξεκινήσαμε καλά με ευκαιρίες και δοκάρι, αλλά πρέπει να δούμε τι έφταιξε στα σημεία που δεν πήγαμε καλά. Είναι μια πρόκληση όταν παίζεις περίπου 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο και προσπαθήσαμε πολύ, απέναντι σε μια ομάδα απελπισμένη για τους βαθμούς. Είχαμε μείνει με 10 παίκτες και με τον Παναθηναϊκό, όπου είχαμε μείνει στο μισό γήπεδο, όμως σήμερα ήταν διαφορετικό το ματς και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Ακόμη και με δέκα παίκτες, κάναμε αλλαγές με επιθετικούς παίκτες. Θέλαμε να δείξουμε μια νοοτροπία νικητή, αυτό που ταιριάζει στον ΟΦΗ. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε ακόμη και τη νίκη με την ευκαιρία του Μπιφουμά, αλλά πρέπει να πω ότι και ο Ιωνικός στα τελευταία λεπτά είχε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Έρχεται μια νέα σεζόν, όμως από τέτοια παιχνίδια μπορούμε να πάρουμε μαθήματα, για όλες τις συνθήκες που μπορεί να διαμορφωθούν σε ένα αγώνα. Φτάνουμε στο τέλος της σεζόν και αξίζουν τα εύσημα, γιατί αγωνίζονται για το σύλλογο, για την φανέλα, για τους φιλάθλους και αυτό είναι πολύ σημαντικό», ανέφερε ο 45χρονος τεχνικός και πρόσθεσε για τις δυσκολίες που είχε ο ΟΦΗ εντός έδρας: «Πάντα βγάζουμε συμπεράσματα μετά από τους εντός έδρας αγώνες. Λέμε ότι θέλουμε να σκοράρουμε περισσότερο στην έδρα μας και να κερδίζουμε, όμως αυτό δε συνέβη και αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Τώρα πάμε για το τελευταίο παιχνίδι και έπειτα όλοι χρειαζόμαστε διακοπές με τις οικογένειες μας. Να ξεχάσουμε τους αγώνες, να ξεχάσουμε τις προπονήσεις και να ξεκουραστούμε. Θα επιστρέψουμε για μια καλή προετοιμασία, να δουλέψουμε και να χτίσουμε μια ομάδα, που θα έχει σ’ αυτό το γήπεδο μόνο νίκες και ισοπαλίες».

Κλείνοντας, με αφορμή το ντοκιμαντέρ για τους Κρητικούς έστειλε το «μήνυμα» του για τη νέα σεζόν: «Είναι απίστευτο που ο ΟΦΗ ως σύλλογος έκανε αυτό το ντοκιμαντέρ, για τους παίκτες, για τους φιλάθλους και όλους τους εμπλεκόμενους. Ήταν πολύ συναισθηματικό και καταλαβαίνουμε την ιστορία αυτής της ομάδας. Είναι μεγάλη η δική μας ευθύνη, ώστε να κάνουμε βήματα μπροστά για τις φιλοδοξίες που έχουμε. Αυτό είναι που θέλουμε να χτίσουμε για τη νέα σεζόν. Ένα ΟΦΗ που θα έχει περισσότερες νίκες και λιγότερες ήττες ή ισοπαλίες. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό σχεδιασμό, να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα και αν κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην τελική κατάταξη θα είμαστε πολύ χαρούμενοι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News