Στόχος του ΟΦΗ η νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν στο «Γεντί Κουλέ»

Ποδόσφαιρο
Στόχος του ΟΦΗ η νίκη στο τελευταίο ματς της σεζόν στο «Γεντί Κουλέ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023 φτάνει στο τέλος της και ο ΟΦΗ αγωνίζεται σήμερα για τελευταία φορά φέτος στο “Γεντί Κουλέ”.

Η ομάδα του Ηρακλείου υποδέχεται στις 8 το βράδυ τον Ιωνικό (Cosmote Sport 2) και θέλει τη νίκη για να κλείσει με θετικό τρόπο τη χρονιά εντός έδρας.

Θα ακολουθήσει έπειτα η... καρό σημαία του τερματισμού στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό, όμως πριν από αυτό οι Κρητικοί θέλουν να αποχαιρετήσουν τον κόσμο τους με ένα “τρίποντο” και καλή εμφάνιση.

Μπορεί ο Ιωνικός να “καίγεται” για βαθμούς στη “μάχη” για την παραμονή στη Super League, όμως η ομάδα του Νταμπράουσκας έχει τα δικά της “θέλω”.

Ο Λιθουανός προπονητής έχει, άλλωστε, τονίσει πολλές φορές ότι η πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία των play out (7η στο σύνολο) είναι σημαντικό κίνητρο για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Στην 20μελη αποστολή μετέχουν οι Μανδάς, Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Λάρσον, Μπαλογιάννης, Τοράρινσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Διαμαντής, Γιοχού, Ντιουσέ, Περέα, Μπάκιτς, Αποστολάκης, Μπιφουμά, Μοσκέρα, Γκρόνινγκ, Ντίκο και Λουίζ Φελίπε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News