Μπαλογιάννης: «Θέλουμε τη νίκη με Ατρόμητο για την πρωτιά στο γκρουπ»

Ποδόσφαιρο
Μπαλογιάννης: «Θέλουμε τη νίκη με Ατρόμητο για την πρωτιά στο γκρουπ»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο στόχος του ΟΦΗ μέχρι το πέρας των play out είναι η 1η θέση στην ειδική βαθμολογία και η προσπάθεια αυτή περνάει από το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Κώστας Μπαλογιάννης μίλησε για τον αγώνα του Σαββάτου στο Περιστέρι, τονίζοντας ότι οι «ασπρόμαυροι» είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

«Ο Ατρόμητος είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα. Μια πολύ καλή ομάδα σε ότι αφορά το πλάνο της στην τακτική. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι για ένα ματς εκτός έδρας, όπου γενικά φέτος τα πάμε αρκετά καλά εκτός έδρας. Θα παλέψουμε για τους τρεις βαθμούς, τους οποίους χρειαζόμαστε», ανέφερε αρχικά ο αριστερός μπακ-χαφ της ομάδας του Ηρακλείου και πρόσθεσε: «Φυσικά το κίνητρο μας είναι πολύ ισχυρό, γιατί είναι μια ομάδα που έχουμε τους ίδιους βαθμούς και θα παλέψουμε για την 1η θέση στα play out. Από την αρχή αυτός ήταν ο στόχος μας. Θεωρώ ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι και ίσως είναι καθοριστικό για τη πρωτιά στο γκρουπ».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος, μετά την επάνοδο του από τραυματισμό: «Είχα ένα τραυματισμό πριν από τρεις εβδομάδες. Τώρα είμαι έτοιμος, νιώθω καλά, έχω προπονηθεί όλη την εβδομάδα και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News