Παραμένει στα «ασπρόμαυρα» ο Μαρινάκης με συμβόλαιο ως το 2025

Ποδόσφαιρο
Παραμένει στα «ασπρόμαυρα» ο Μαρινάκης με συμβόλαιο ως το 2025

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τη φανέλα του ΟΦΗ θα συνεχίσει να φοράει ο Νίκος Μαρινάκης, καθώς σήμερα ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Ηρακλειώτης δεξιός μπακ υπέγραψε νέο συμβόλαιο ως το 2025, ρίχνοντας… άγκυρα στο ΒΑΚ, όπου θα συμπληρώσει τα επόμενα χρόνια μια 6ετία. 

Η συμφωνία με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, εντάσσεται φυσικά στον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν που έχει ήδη ξεκινήσει. Αφετηρία λοιπόν είναι τα συμβόλαια που λήγουν τον προσεχή Ιούνιο ή οι περιπτώσεις που υπάρχει πρόθεση για πρόωρη επέκταση της συνεργασίας.

Πρόθεση των διοικούντων και της τεχνικής ηγεσίας, είναι να μην υπάρξει καθυστέρηση στα «εσωτερικά μέτωπα» που αφορούν τη δομή του ρόστερ. Έτσι, πρόκειται για μια διαδικασία που θα «τρέξει» παράλληλα με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπου στόχος είναι η κατάληψη της 1ης θέσης στην ειδική βαθμολογία (7η στο σύνολο).

Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Μαρινάκη είναι λοιπόν η αρχή και έγινε φυσικά μετά από σχετική θετική εισήγηση του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός τεχνικός θεωρεί ότι ο Μαρινάκης μπορεί να δώσει λύσεις και ταυτόχρονα είναι μια προσωπικότητα με θετική επίδραση στο περιβάλλον της ομάδας. Πολύ σημαντικό είναι επίσης το γεγονός, ότι πρόκειται για Έλληνα και φυσικά Κρητικό ποδοσφαιριστή, με τους «ασπρόμαυρους» να επιθυμούν τη διατήρηση του συγκεκριμένου στοιχείου στο έμψυχο δυναμικό.

Άλλωστε, κύριο ζητούμενο είναι να κρατήσει ο ΟΦΗ μια βάση ομοιογένειας, που θα αναβαθμιστεί μέσα από τις κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Νίκο Μαρινάκη, μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

Ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, συμπληρώνει ήδη την τέταρτη αγωνιστική σεζόν στα ασπρόμαυρα και τόσο με την εμπειρία, όσο με την ποδοσφαιρική του ποιότητα, αποτελεί πλέον έναν από τους πιο ισχυρούς κρίκους της “αλυσίδας” του ρόστερ.

Ο 29χρονος αμυντικός φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ τον Ιούλιο του 2019 και μέχρι σήμερα μετρά 84 συμμετοχές, πρωταγωνιστώντας σε μερικές από τις πιο έντονες στιγμές των τελευταίων ετών».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News