«Χορταστικό» ματς στην Τούμπα, 4-2 ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

Ποδόσφαιρο
«Χορταστικό» ματς στην Τούμπα, 4-2 ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός από το πρώτο ημίχρονο της σημερινής αναμέτρησης με τον Βόλο, του οποίου επικράτησε τελικό 4-2 για την 4η αγωνιστική των Play off.

Οι Θεσσαλονικείς πέτυχαν και τα τέσσερα γκολ στα πρώτα 45λεπτα, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρήκαν στην επανάληψη δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα.

Ίνγκι Ινγκασον (6’), Κάλεντ Νάρεϊ (16’, 27’) και Τιάγκο Ντάντας (45+4’) πέτυχαν τα γκολ των «ασπρόμαυρων», ωστόσο η χαρά του Ραζβάν Λουτσέσκου μετριάστηκε από τους τραυματισμούς των Ομάρ Ελ Καντουρί και Ντάγκλας Αουγκούστο -του πρώτου μάλιστα είναι μυϊκός, με τον Μαροκινό να αποχωρεί με κλάματα.

Τάσος Τσοκάνης (58’) και Ογκνιέν Οζέγκοβιτς (88') μείωσαν στο δεύτερο μέρος για τους Θεσσαλούς, που παραμένουν στο -1 από τον πέμπτο Άρη. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (78' Λύρατζης), Ινγκασον, Κάργας, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Αουγκούστο (35’ Σβαμπ), Ελ Καντουρί (18’ Τάισον), Νάρεϊ (79' Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα (78' Τόμας). 

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Αλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα, Κάτσε (46’ Μεταξάς), Τσοκάνης (64’ Οζέγκοβιτς), Μπαριέντος (82' Καρτάλης), Ντέλετις, Γκάγκι (73' Σι), Πιρές (73' Τσιρίνος). 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News