SL1: Ο Γάλλος Λετεσιέ διαιτητής στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Ποδόσφαιρο
SL1: Ο Γάλλος Λετεσιέ διαιτητής στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρωμα… Γαλλίας θα έχει το ντέρμπι της Τετάρτης στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των Play Off της Super League 1, με τον Φρανσουά Λετεσιέ, κατηγορίας elite, να ορίζεται στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

O 33χρονος διαιτητής είχε διευθύνει στις 9/8/2018 το Ολυμπιακός-Λουκέρνη 4-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ στις 5/9/2021 ήταν στο Κόσοβο-Ελλάδα 1-1 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Φέτος, μεταξύ άλλων, έχει διευθύνει και τρία ματς Champions League.

Βοηθοί θα είναι οι συμπατριώτες του Μινιέ και Ραμονί, ενώ στο VAR θα είναι ο επίσης Γάλλος Πιέρ Ζαλούστ με βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βαγγέλης Μανούχος.

Ο Τάμας Μπόγκναρ θα διευθύνει το Άρης-Παναθηναϊκός και ο Τάσος Σιδηρόπουλος το Βόλος-ΑΕΚ.

Ο 44χρονος Ούγγρος, που είναι διαιτητής Α’ Κατηγορίας, είχε «σφυρίξει» και πέρσι, στις 20/3/2022, το Άρης-Παναθηναϊκός 0-0 για τα playoffs, ενώ έχει βρεθεί πολλές ακόμη φορές να «σφυρίζει» αγώνες στην Ελλάδα. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Μπούζας και Κόμπορ, στο VAR ο Μπάλαζ Μπέρκε με βοηθό τον Βασίλη Νικολακάκη, ενώ τέταρτος θα είναι ο Βασίλης Φωτιάς.

Στο Πανθεσσαλικό, βοηθοί του Σιδηρόπουλου θα είναι οι Μεϊντάνας και Σαρρής, με τους Κουμπαράκη και Μωϋσιάδη στο VAR και τέταρτο τον Γκορτσίλα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News