Super League 1: Πρεμιέρα στα playoffs με το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

Αθλητισμός
Super League 1: Πρεμιέρα στα playoffs με το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξεχωρίζει και το παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ

Την Κυριακή (19/3) ανοίγει η αυλαία των playoffs της Super League , με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει τη μεγάλη μάχη ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναίκο  στην OPAP Arena, τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού στον Βόλο, και το Άρης- ΠΑΟΚ.

Η Ένωση, που προέρχεται από την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό, έχει την ευκαιρία το βράδυ να νικήσει τον Παναθηναϊκό και να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Λιβάι Γκαρσία, που ακολουθούσε συντηρητικό πρόγραμμα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, όπως και ο Αρόλντ Μουκουντί. Αντίθετα, εκτός είναι ο Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη, θέλει να πληγώσει την ΑΕΚ, προκειμένου να παραμείνει πρώτος στην κατάταξη κι αυτόματα να διευρύνει τη διαφορά του από εκείνη στο +4.

Το πρόγραμμα των playoffs θα ξεκινήσει με την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού στον Βόλο, με τους ερυθρολεύκους που είναι στο -5 να έχουν "υποχρέωση" νίκης, ώστε να φθάσουν όσο γίνεται πιο σύντομα σε απόσταση βολής.

Στην ερυθρόλευκη αποστολή επέστρεψε ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που απουσίασε από το ντέρμπι με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Εμβιλά και οι τιμωρημένοι Χουάνγκ και Μπιέλ.

Στο τρίτο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο Βικελίδης από τον Άρη. Η ομάδα του Λουτσέσκου μπαίνει στα playoffs με ένα χάντικαπ επτά βαθμών από τον Παναθηναϊκό, πέντε από την ΑΕΚ και δύο από τον Ολυμπιακό.

Το κίνητρο του Άρη για να κάνει ζημιά στον ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρό. Απώλεια βαθμών την πρώτη αγωνιστική, ώστε θα τον αφήσει πολύ πίσω.

Ο Λουτσέσκου πήρε στο ξενοδοχείο το Σάββατο (18/3) όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του και θα ανακοινώσει την 20αδα του ντέρμπι λίγο πριν την αναχώρηση για το Κλ. Βικελίδης.

Την ίδια στιγμή, όσον αφορά την αποστολή των κίτρινων ο τραυματίας Ρουπ παραμένει εκτός, όπως και ο Μάνου Γκαρθία, ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

  • 17:30 : Βόλος - Ολυμπιακός / COSMOTE SPORT 1 HD
  • 19:00 : Άρης - ΠΑΟΚ / Novasports Prime
  • 21:30 : ΑΕΚ - Παναθηναϊκός / COSMOTE SPORT 1 HD
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News