Νταμπράουσκας: «Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

Ποδόσφαιρο
Νταμπράουσκας: «Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Προβληματισμένος ήταν ο Βάλντας Νταμπράουσκας μετά τη σημερινή ισοπαλία του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό στο «Γεντί Κουλέ».

Ο Λιθουανός τεχνικός ρωτήθηκε για την τακτική προσέγγιση και τη χρησιμοποίηση αρκετών μεσοαμυντικών στην 11αδα, ενώ στάθηκε στη δυσκολία που υπάρχει στη δημιουργία φάσεων.

«Κανείς δε ρωτούσε γιατί παίζαμε με αυτό το σύστημα και με έναν επιθετικό όταν κάναμε καλές εμφανίσεις και παίρναμε αποτελέσματα, μετά τη διακοπή του Μουντιάλ. Ουσιαστικά παίξαμε με δύο επιθετικούς, παίξαμε κόντρα σε μία ομάδα που ήρθε προετοιμασμένη. Η προσπάθειά μας ήταν να παίξουμε επιθετικά, με τους Μπαλογιάννη, Μπάκιτς, Ντίκο, Λάρσον και Τοράρινσον. Στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν στο επιθετικό μισό του γηπέδου», ανέφερε αρχικά ο 45χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Στις μεταγραφές πήραμε 4 παίκτες. Μπάκιτς ξεκινάει σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Ο Φελίπε τραυματίστηκε. Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές είχαν τις ευκαιρίες τους. Όλοι γενικώς είχαν τις ευκαιρίες τους. Κάθε μέρα έχουμε προπονήσεις και δεν είμαι εχθρός του εαυτού μου, κάθε εβδομάδα διαλέγω τους παίκτες πιστεύω πως είναι οι καταλληλότερα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι. Καταλαβαίνω την ενόχληση, όταν δεν παίρνεις αποτελέσματα όλοι σκέφτονται πως πρέπει να κάνουν κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνουμε. Η δουλειά μου είναι να βρίσκω λύσεις. Καταλαβαίνω ότι υπάρχει απογοήτευση».

Για τη δυσκολία στο δημιουργικό κομμάτι: «Ένας από τους λόγους που δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και δεν σκοράρουμε συχνά είναι ότι δεν δημιουργούμε πολλές φάσεις. Όλη τη χρονιά για αυτό δουλεύουμε. Είναι ένα πρωτάθλημα που το πιο σημαντικό είναι να σκοράρεις πρώτος. Είναι ένα γενικό πρόβλημα, το δουλεύουμε στις προπονήσεις, αλλά έως τώρα δεν το έχουμε λύσει».

Για τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων: «Ο κόσμος φωνάζει το όνομά σου όταν κερδίζεις. Όταν χάνουμε δεν είναι ευχαριστημένοι και πρέπει να το σεβαστούμε αυτό. Δεν είναι μία εύκολη σεζόν για εμάς. Για τρεις μήνες υπήρχαν στιγμές που ανεβαίναμε, αλλά τις τελευταίες δύο αναμετρήσεις δεν ήταν τα καλύτερα παιχνίδια που έχουμε παίξει. Καταλαβαίνω τον κόσμο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε και να δουλέψουμε σκληρά. Τώρα έχουμε τη διακοπή του πρωταθλήματος και πιστεύω ότι έρχεται σε κατάλληλη στιγμή για μας».

Οι τοποθετήσεις του Βάλντας Νταμπράουσκας από το 10:45 ως το 26:45:

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News