default-image

Μπέος: «Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω»

Ποδόσφαιρο
Μπέος: «Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Αχιλλέας Μπέος ζητά την αλλαγή του διαιτητή στο Βόλος-Ολυμπιακός

Ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε αποφασισμένος να κάνει πράξη τα όσα αναφέρει ο Βόλος στην ανακοίνωσή του, εάν δεν αλλάξει ο διαιτητής Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα τον Play Off στο Πανθεσσαλικό.

Ο Μπέος μίλησε στο Metrosport με αφορμή τον ορισμό Έλληνα διαιτητή: «Εκεί κατάντησαν το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι Έλληνες διαιτητές που είχαν μία γραμμή για να σφυρίζουν υπέρ των μεγάλων το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Εκεί το κατάντησαν και είναι σαν να έλεγαν…. το ποδόσφαιρο να πάνε να γ…θεί.

Εάν οι ίδιοι οι άνθρωποι ζουν από αυτό, ο Βόλος δεν φέρει καμία ευθύνη. Εγώ θα ζητήσω συγγνώμη από όλους. Είπαμε όμως να παιχθεί ένα μίνι πρωτάθλημα επί ίσοις όροις για όλους. Για ένα εισιτήριο στην Ευρώπη, για ένα όνειρο ζωής. Εάν το αξίζουμε αφήστε μας να το πάρουμε», ανέφερε -αρχικά- και συνέχισε:

«Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Ζητώ συγγνώμη από το ποδόσφαιρο. Όπως άλλαξε τον διαιτητή στο Παναθηναϊκός Άρης, ας τον αλλάξει και τώρα στον δικό μας αγώνα με τον Ολυμπιακό. Εγώ με Διαμαντόπουλους και Καραντώνηδες δεν κατεβαίνω να παίξω. Ας χάσω και 8-0. να παίξει ξένος διαιτητής. Και ο καλύτερος ας κερδίσει. Αυτά να τα ξεχάσουνε. Θα δείτε, θα γελάσουν όλοι. Τι να το κάνω ότι έχω δίκαιο. Και ποιος θα το κρίνει, ο Μπένετ, ο υπάλληλος; Είμαστε άνω κάτω εδώ στον Βόλο. Το τι θα κάνω εγώ, θα το αποφασίσω εγώ για την ομάδα μου.

Όμως ζητώ να πάρουν θέση όλες οι ομάδες. Ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ. Θα κάνω το πρωτάθλημα των πλέι οφ, άνω κάτω. Αν θέλουν να γίνει αυτό, ας γίνει. Ο προπονητής θα αποφασίσει τι θα κάνει. Επί ίσοις όροις για τον Βόλο. Αν δεν αλλάξει, ο διαιτητής κακό του κεφαλιού τους κάνουν. Ξέρω ότι έχει αντιδράσει η Λίγκα και όλες οι ομάδες. Θα πω ότι πρέπει να πρυτανεύσει η λογική. Διαφορετικά κρίμα για το ποδόσφαιρο», κατέληξε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News