Γκαγκάτσης: «Δεν θα καθόμασταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη»

Ποδόσφαιρο
Γκαγκάτσης: «Δεν θα καθόμασταν ποτέ στο ίδιο τραπέζι με τον Αυγενάκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι persona non grata για τον ΠΑΟΚ, με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάκη Γκαγκάτση, να εκφράζει ξεκάθαρη στάση απέναντι στις τακτικές του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Συγκεκριμένα, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα για την ομαλή διεξαγωγή των play offs της Stoiximan Super League υπό τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, ο Μάκης Γκαγκάτσης τόνισε πως «στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό».

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρίνισε πως επί της ουσίας μόνο στον Βόλο υπάρχουν φιλοξενούμενοι οπαδοί και αυτό έγινε -επίσης- χωρίς προβλήματα με όλες τις ομάδες.

Τελειώνοντας την τοποθέτησή του, ξεκαθάρισε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου για αγώνες χωρίς βία και η ανταπόκριση στην πρόσκλησή του ήταν θετική για να συνδράμουμε προς την ίδια κατεύθυνση.

Στο κάδρο του ΠΑΟΚ μπήκε όμως ο Λευτέρης Αυγενάκης, με τον Μάκη Γκαγκάτση να ξεκαθαρίζει πως «σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη, με τον οποίο έχουμε ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων».

Όπως σημειώνεται από πλευράς Δικεφάλου, «ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε την θέση μας, χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία...».

Δυσφορία και από ΑΕΚ

Πέρα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οργή και της ΑΕΚ προκάλεσε η παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη προς το τέλος της συζήτησης. Τότε που, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια, «με κατάπληξη είδαμε και ακούσαμε τον υφυπουργό Αθλητισμού να ξεκινάει -εκτός ατζέντας- έναν μακροσκελή απολογισμό του προσωπικού του έργου στο υφυπουργείο -από τον ΕΟΚΑΝ και την ΕΕΑ μέχρι την ΕΠΑΘΛΑ- σαν να απευθυνόταν σε εν δυνάμει ψηφοφόρους του! Κάτι που δεν είχε απολύτως καμιά σχέση με το αντικείμενο της σύσκεψης».

Μάλιστα, κατά τους «κιτρινόμαυρους», ο υφυπουργός Αθλητισμού έφτασε στο σημείο να επιπλήξει τους παριστάμενους, επειδή δεν απέδωσαν τα εύσημα για την καταβολή του ποσού στις ομάδες από τα κέρδη του στοιχήματος.

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα «και αφού εξαντλήθηκαν οι αντοχές στο να παρίσταται κανείς σε μία διαδικασία αυτο-αποθέωσης εντελώς εκτός θέματος», όπως σημειώνεται από την ΑΕΚ, υπήρξε παρέμβαση από την πλευρά του Κοσμά.

Τονίστηκε λοιπόν ότι δεν είναι δυνατό σε σύσκεψη για ένα συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα «να ακούμε επί μακρόν τον υφυπουργό Αθλητισμού να κάνει στην ουσία προεκλογική ομιλία».

Ξεκαθαρίστηκε, δε, ότι «μετά από όλα αυτά, δεν έχουμε καμιά πρόθεση στο μέλλον να δώσουμε το παρών σε διαδικασίες μέσω των οποίων ο σημερινός υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει ως στόχο την αυτοπροβολή του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News