default-image

Στη Λιβαδειά έγινε αυτό που δεν ήθελε για τον ΟΦΗ o Νταμπράουσκας!

Ποδόσφαιρο
Στη Λιβαδειά έγινε αυτό που δεν ήθελε για τον ΟΦΗ o Νταμπράουσκας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εμφάνιση του ΟΦΗ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό ήταν αποκαρδιωτική σε όλες τις φάσεις του παιχνιδιού.

Αμυντικά και επιθετικά, όπου για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, η ομάδα του Ηρακλείου δεν είχε καμία συνοχή.

Πέρα από τα ατομικά λάθη, που μπορεί να συμβούν σε ένα αγώνα, πολλά πράγματα δε λειτούργησαν σωστά και σε ατομικό επίπεδο.

Προφανώς είναι αρκετά αυτά που δε «βγήκαν» στις επιλογές του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ούτε η χρησιμοποίηση του Μπιφουμά σε ρόλου αριστερού μπακ-χαφ, ούτε (σε λιγότερο βαθμό) η παρουσία του Μοσκέρα κοντά στον «φουνταριστό» Ντίκο.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα, η απόδοση των δύο παικτών, θα μπορούσε να αξιολογηθεί καλύτερα, αν συνολικά η ομάδα είχε έστω πλησιάσει τα στάνταρ προηγούμενων αγώνων.

Ως ένα βαθμό, οι δύο προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές «χάθηκαν» μέσα στη γενική άσχημη εικόνα.

«Πρώτα από όλα είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου», είπε ο Νταμπράουσκας μετά το παιχνίδι στη Βοιωτία, πιθανότατα γιατί έγινε αυτό ακριβώς που δεν ήθελε.

Στην ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ της περασμένης Πέμπτης, ο Λιθουανός τεχνικός είχε υπογραμμίσει σε ιδιαίτερο τόνο, ότι το κίνητρο είναι αυτονόητο.

Δεν ήταν ένα «καμπανάκι» από την πλευρά του, αλλά κάτι που πραγματικά πίστευε, προσθέτοντας μάλιστα ότι είναι υποχρέωση όλων να μην αντιμετωπίσουν τα τελευταία ματς της σεζόν ως μια απλή… διεκπεραίωση.

Κόντρα στον Λεβαδειακό, ο ΟΦΗ ήταν μια… άλλη ομάδα, από αυτά που έβλεπε ο 45χρονος προπονήσεις καθημερινά στις προπονήσεις. Τώρα, ο ίδιος θα «χτυπήσει» το… καμπανάκι, αφού αναλύσει σε βάθος ένα ματς που οι Κρητικοί ήταν σαν να μην… εμφανίστηκαν!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News