Μπάκιτς: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά στόχος μας είναι η νίκη»

Ποδόσφαιρο
Μπάκιτς: «Δύσκολο παιχνίδι, αλλά στόχος μας είναι η νίκη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νοοτροπία νικητή θα πάει στη Βοιωτία ο ΟΦΗ, ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Λεβαδειακό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Ο Μάρκο Μπάκιτς μίλησε για την αναμέτρηση αυτή, τονίζοντας ότι ο ΟΦΗ παίζει πάντα για τους τρεις βαθμούς, ανεξάρτητα με την θέση ή το όνομα του αντιπάλου.

«Την Κυριακή παίζουμε κόντρα στον Λεβαδειακό εκτός έδρας και θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, λόγω της θέσης του Λεβαδειακού στον βαθμολογικό πίνακα. Είναι σημαντικό να δείξουμε την ποιότητα μας σ’ αυτό το παιχνίδι και να νικήσουμε. Μέχρι το τέλος θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη και για μας είναι πολύ σημαντικό να αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος της σεζόν. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί παίζουν για την… επιβίωση τους, όμως και εμείς έχουμε τους στόχους μας και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε», ανέφερε αρχικά ο Μαυροβούνιος μέσος και πρόσθεσε: «Προετοιμαστήκαμε γ’ αυτό το παιχνίδι, όπως και για κάθε άλλο, ανεξάρτητα με το όνομα του αντιπάλου. Κοιτάμε την ομάδα μας και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για αυτό το παιχνίδι. Παρακολουθήσαμε και αναλύσαμε τον αντίπαλο και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό τον αγώνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News