Η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι με ένα γκολ...και δύο δοκάρια και είναι μόνη πρώτη!

Ποδόσφαιρο
Η ΑΕΚ πέρασε από το Περιστέρι με ένα γκολ...και δύο δοκάρια και είναι μόνη πρώτη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H AEK πέρασε από το Περιστέρι με ένα γκολ (Τσούμπερ) και δύο... δοκάρια και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας...

 Έτσι, ανέβηκε στους 59 βαθμούς και στο +1 από τον Παναθηναϊκό. Παρέμειναν 7οι με 29 πόντους οι Περιστεριώτες, οι οποίοι δεν προλάβαιναν τα playoffs έτσι κι αλλιώς (αλλά είχαν κι εκείνοι κίνητρο... εγωισμού, όπως οι φιλοξενούμενοι).

Η ΑΕΚ ήταν κυριαρχική στο πρώτο ημίχρονο παίζοντας μονότερμα τον Ατρόμητο, έχοντας δύο δοκάρια (21' Σιντιμπέ και 43' Γκατσίνοβιτς), με τον Τσούμπερ να πετυχαίνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 31', ύστερα από τσίμπημα του Σιντιμπέ. Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι ήταν και οι κορυφαίοι της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο μέρος, ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμούς. Ειδικά προς το φινάλε, όπου και η ΑΕΚ έπαιξε με τη... φωτιά, αλλά -εάν και απειλήθηκε- εντέλει δεν το πλήρωσε φτάνοντας στο τρίποντο.

Με όλες τις ομάδες πλέον να έχουν από 25 αγώνες, οι ΑΕΚ και Ατρόμητος κλείνουν τις υποχρεώσεις τους για την κανονική διάρκεια υποδεχόμενοι την Κυριακή (12/3, 19:00) τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, αντίστοιχα.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Στρούγγης (Μαυρομάτης), Ντε Μποκ - Γκονζάλεθ, Κούεν (77' Φριντζόνσον), Καμαρά - Ροτάριου (65' Κλωναρίδης), Κιάρτανσον (65' Τζαβίδας), Ρομπάιγ (65' Τζοβάρας).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης - Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί - Ελίασον (76' Φερνάντες), Γιόνσον (76' Πινέδα), Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς (86' Φαν Βέερτ) - Τσούμπερ (76' Μάνταλος), Αραούχο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News