Έξι γκολ ο ΠΑΟΚ με Ιωνικό, ξεπέρασε τον Κούδα ο 17χρονος Τζίμας

Ποδόσφαιρο
Έξι γκολ ο ΠΑΟΚ με Ιωνικό, ξεπέρασε τον Κούδα ο 17χρονος Τζίμας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γκολ και θέαμα πρόσφερε απόψε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, έβαλε τέσσερα γκολ στον Ιωνικό πριν καν συμπληρωθούν 30 λεπτά αγώνα και έφτασε στην νίκη με τελικό σκορ 6-0.

Σκόραρε στα γενέθλιά του ο Κωνσταντέλιας, ενώ ο 17χρονος Τζίμας πέρασε ως αλλαγή στο 71’, πέτυχε γκολ στις καθυστερήσεις και έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΟΚ σε παιχνίδι πρωταθλήματος, ξεπερνώντας τον θρυλικό Γιώργο Κούδα.

Με παίκτη λιγότερο από το 49’, λόγω αποβολής του Μασάς με δύο κίτρινες κάρτες ο Ιωνικός, είχε κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση στο 1-0, αλλά τελικά πλήρωσε ακριβά την κακή αμυντική του λειτουργία.

Τα γκολ του "δικεφάλου" σημείωσαν οι: 

2' Ρομαό (αυτ.)

24'  Κωνσταντέλιας

28'  Τόμας

30'  Ζίβκοβιτς

54'  Κεντζιόρα

91'  Τζίμας

Έτσι, ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 51 βαθμούς, μειώνοντας στο -2 από τον τρίτο της βαθμολογίας Ολυμπιακό και στο -5 από την πρωτοπόρο ΑΕΚ, ενώ ο Ιωνικός έμεινε στην προτελευταία θέση και τους 15 βαθμούς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κετζιόρα, Νάσμπεργκ, Ίνγκασον, Σοάρες, Αουγκούστο (58' Ελ Καντούρι), Ντάντας, Ζίβκοβιτς (76' Ρικάρντο), Νάρεϊ (59' Τάισον), Κωνσταντέλιας (71' Μπίσεσβαρ), Μπράντον (71' Τζίμας).

ΙΩΝΙΚΟΣ: Χουτεσιώτης, Σόουζα, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Ρουμπουλάκου, Κάνιας, Μασάς (46' Τσίμπσαχ), Αντούνες, Λοβέρα (77' Πογκοσιάν), Σεμπά (77' Τσιριγώτης), Μάντζης (77' Μάνος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News