Τρίποντο μετά από πέντε μήνες για Λαμία, 2-1 τον Άρη

Ποδόσφαιρο
Τρίποντο μετά από πέντε μήνες για Λαμία, 2-1 τον Άρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Λαμία πήρε ένα σημαντικό τρίποντο στη μάχη της παραμονής και ενόψει των playouts αφού με τη νίκη της επί του Άρη με 2-1 πέρασε τόσο τον Λεβαδειακό όσο και τον Ιωνικό που παίζει απόψε της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Οι Φθιωτοί βρήκαν δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο με Σλίβκα στο 15’ και Βέργο στο 26’ και σόκαραν τον Άρη, ο οποίος μείωσε με τον Μπράμπετς αλλά έχασε τη μία φάση μετά την άλλη και γνώρισε την ήττα με 2-1.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην πρώτη τους νίκη μετά από πέντε μήνες και συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου και την επικράτηση τους επί του Λεβαδειακού ενώ αυτή ήταν μόλις η δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα για την ομάδα της Φθιώτιδας και η πρώτη με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο της.

Από την άλλη ο Άρης μετά απ' αυτή την ήττα έμεινε έκτος, πάλι πίσω από το Βόλο ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε κερδίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα εκτός έδρας.

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Λερόι, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Σλίβκα (82' Μανούσος), Τζανδάρης, Νούνιες (74' Βασιλαντωνόπουλος), Ασκόφσκι (58' Στάνκο), Μαρτίνεθ, Βέργος.

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μπράμπετς, Ενκουλού (46' Φαμπιάνο), Πίρσμαν (82' Μαζικού), Ετέμπο, Νταρίντα, Πάλμα (46' Γκρέι), Ματέο Γκαρσία (69' Καμάτσο), Καμαρά, Ιτούρμπε (69' Χριστοδουλόπουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News