Κανονικά θα γίνει ο αγώνας Ατρόμητος- ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Κανονικά θα γίνει ο αγώνας Ατρόμητος- ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απορρίφθηκε η έφεση της Ένωσης, θα οριστεί εκ νέου το παιχνίδι…

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δεν έκανε δεκτή την έφεση που άσκησε η ΠΑΕ ΑΕΚ προκειμένου ν' ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο οποίος δεν είχε διεξαχθεί εξαιτίας του προβλήματος που είχε προκύψει με το ύψος των εστιών.

Όπως ανακοινώθηκε σχετικώς, "η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague".

Το σκεπτικό της απόφασης θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πώς έκρινε η Επιτροπή.

Το χρονικό της υπόθεσης

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για τις 5 Φεβρουαρίου, αναβλήθηκε εξαιτίας του ότι υπήρχε απόκλιση στα δοκάρια στις δύο εστίες και ο διαιτητής Μανούχος αποφάσισε να μην το ξεκινήσει, κλείνοντας το φύλλο αγώνα.

Η ΑΕΚ έκανε ένσταση και η υπόθεση οδηγήθηκε στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, όπου ο Ατρόμητος δικαιώθηκε, αφού δεν θεωρήθηκε ότι υπήρχε υπαιτιότητα της ομάδας του Περιστερίου.

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης, η Ένωση άσκησε έφεση και η υπόθεση πήγε σε δεύτερο βαθμό στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News