Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, με φωνές για ακυρωθέν γκολ στο τέλος από τους γηπεδούχους!

Ποδόσφαιρο
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός έμειναν στο 0-0, με φωνές για ακυρωθέν γκολ στο τέλος από τους γηπεδούχους!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παναθηναϊκός έμεινε όρθιος στο Φάληρο, με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό για την 24η αγωνιστική της  Super League να λήγει ισόπαλο 0-0. Ακυρώθηκε γκολ των ερυθρόλευκων στο 89ο λεπτό, στο +2 από τη δεύτερη θέση οι πράσινοι με ένα παιχνίδι παραπάνω ωστόσο από τη δεύτερη ΑΕΚ...

Οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που είχαν τις περισσότερες τελικές και ήταν πιο απειλητικοί. Είχαν δοκάρι στο 4' με τον Μπακαμπού, όπως και άλλες καλές στιγμές για το γκολ, με τους πράσινους να έχουν σημαντική στιγμή στο 79'.

Ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα στο 89' με τον Βρουσάι, όμως ο διαιτητής κλήθηκε από τον VAR να εξετάσει τη φάση και ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ του Αραμπί. Αυτό το γεγονός μάλιστα έφερε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να φτάνει για να διαμαρτυρηθεί μια ανάσα από τον διαιτητή...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Ρέαμπτσουκ, Χουάνγκ, Εμβιλά, Μπιέλ (68' Μασούρας), Κανός, Φορτούνης, Μπακαμπού (68' Αραμπί).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Βαγιαννίδη (60' Κώτσιρας), Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλη, Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Ιωαννίδη (60' Σπόραρ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News