SL1: Ξύπνησε αργά ο ΠΑΟΚ και έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ποδόσφαιρο
SL1: Ξύπνησε αργά ο ΠΑΟΚ και έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΟΚ ήθελε μετά την σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ να φύγει με ένα διπλό από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα ώστε να εδραιώσει την βαθμολογική του θέση αλλά δεν τα κατάφερε μένοντας στο 0-0.

Το ματς είχε μόλις μία καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος (με τον Τόμας στο 20') και μέχρι το 60' κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλό τέμπο, με την ομάδα του Λουτσέσκου να ανεβάζει στροφές μετά από το 80' και να έχει δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Τζίμα (85') και Μπίσεσβαρ (90+1') αλλά τον Τσιντώτα και το... οριζόντιο δοκάρι να του στερούν τη χαρά του πολυπόθητου γκολ.

Το αποτέλεσμα ήταν ο ΠΑΟΚ να χάσει δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής και τους Ηπειρώτες να κάνουν ένα ακόμα στέρεο βήμα που θα τους οδηγήσει στην εξασφάλιση της παραμονής.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Τσιντώτας, Σόρια, Μπακαδήμας, Εραμούσπε, Πήλιος, Καραχάλιος (33' Λιάσος), Τζίνο, Ριένστρα, Λώλης (58' Ροσέρο), Μπάλαν, Μορέιρα

ΠΑΟΚ: Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Φιλίπε Σοάρες (46' Σβαμπ), Νάρεϊ (68' Αντρίγια Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας, Τάισον (85' Μπίσεσβαρ), Μπράντον (85' Τζίμας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News