Η απάντηση του Δήμου Ηρακλείου σε Μπούση για την έκταση δίπλα στο ΒΑΚ

Ποδόσφαιρο
Η απάντηση του Δήμου Ηρακλείου σε Μπούση για την έκταση δίπλα στο ΒΑΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με επίσημη ανακοίνωση ο Δήμος Ηρακλείου απάντησε στον πρόεδρο του ΟΦΗ, Μιχάλη Μπούση, μετά την τοποθέτηση του τελευταίου για την έκταση δίπλα στο ΒΑΚ.

Σ’ αυτή τονίζεται ότι δεν υπάρχει κωλυσιεργία, αλλά υπάρχουν εμπόδια για τα οποία εργάζεται συστηματικά η Αντιδημαρχία Δημοτικής Περιουσίας, ώστε να ξεπεραστούν και να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός.

Αναφέρεται μάλιστα, ότι μέρος της έκτασης που ανήκει στον Δήμο, έχει καταπατηθεί και χρησιμοποιείται για το ΒΑΚ.

Αναλυτικά: «Σχετικά με ανάρτηση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΟΦΗ Μιχάλη Μπούση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  ο Δήμος Ηρακλείου επισημαίνει τα κάτωθι:

Ο Δήμος Ηρακλείου δια της Αντιδημαρχίας Δημοτικής Περιουσίας δεν κωλυσιεργεί, αντιθέτως εργάζεται συστηματικά για να ξεπεραστούν για να βγει στον αέρα ο διαγωνισμός  εκμετάλλευσης της έκτασης στον Σκαφιδαρά και να ξεπεραστούν όλα τα εμπόδια τα οποία ο κ. Μπούσης γνώριζε ή πάντως όφειλε να γνωρίζει προτού προβεί στην ανάρτησή του. Οι συνεργάτες του άλλωστε είναι ενήμεροι, αφού κομμάτι του προβλήματος αποτελεί και η καταπάτηση από τον ίδιο τον σύλλογο μέρους της έκτασης που ανήκει στον Δήμο Ηρακλείου, το οποίο χρησιμοποιείται σήμερα για τις ανάγκες του ΒΑΚ.

Σε κάθε περίπτωση ο Δήμος Ηρακλείου είναι διαχρονικά και θα παραμείνει δίπλα στον ΟΦΗ όπως και σε όλες τις ομάδες της πόλης. Και θα εξακολουθήσει να εργάζεται προκειμένου να αρθούν και οι τελευταίες δυσκολίες για να βγει ο διαγωνισμός στον αέρα, διότι αυτό επιτάσσει το συμφέρον των Ηρακλειωτών και ουδενός άλλου».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News